Η Γη της Ελιάς: Η Νίκη Παλληκαράκη έδωσε δυνατό spoiler για τον ρόλο της στη σειρά
1 year, 10 months ago
6

Μετά τον Βασίλη Μίχα που ενσαρκώνει τον Χρήστο και η Νίκη Παλληκαράκη «εισέβαλε» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, « H Γη της Eλιάς».

Η ηθοποιός ενσαρκώνει τη δικηγόρο Φανή Αναστασίου, τη γυναίκα που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης.

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της και έκανε αποκαλύψεις.

«Η Φανή είναι μια εξαιρετικά πετυχημένη ποινικολόγος, αφοσιωμένη στη δουλειά της και πολύ εργατική, με αποτέλεσμα να ζει πλουσιοπάροχα. Η μόνη της έγνοια να είναι πώς θα κάνει τη ζωή του παιδιού της άψογη», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση αν η Φάνη ήταν συνήγορος υπεράσπισης στη δίκη της Μαρίας και εκεί γνωρίστηκαν ή της μητέρας της Αντιγόνης, απάντησε: «Πραγματικά, ούτε εγώ ξέρω να σας απαντήσω. Μπορώ να πω, όμως, πως ό,τι και να σκεφτώ ή να φανταστώ για την ιστορία που ξετυλίγεται, υποκλίνομαι στο ταλέντο και στη φαντασία της Βάνας Δημητρίου που καταφέρνει να μας εκπλήσσει όλους. Ακόμη κι εμάς που κάτι παραπάνω ξέρουμε, έχοντας σενάρια στα χέρια μας. Είναι φοβερές οι ανατροπές που σκέφτεται και ο τρόπος με τον οποίο ξετυλίγει το κουβάρι της κάθε ιστορίας».

Ο Ισίδωρος, αναζητώντας αυτό το παιδί, τη συναντά και η πρώτη αντίδραση της Φάνης είναι να τον διώξει και τρέχει στο Ιούνιο, στο σπίτι της Μαρίας. Εκεί την περιμένει η Αντιγόνη.

Η συνάντηση εγκυμονεί κινδύνους ή το αντίθετο;

«Νομίζω πως η αντίδραση της είναι απολύτως φυσιολογική. Γιατί με την εμφάνιση του Ισίδωρου Βρεττάκου κινδυνεύει η σχέση της με το παιδί της και κυριαρχεί ο φόβος της να μάθει κάτι το παιδί. Είναι φυσικό, λοιπόν, να τρέξει στο Ιούνιο για να μοιραστεί τα γεγονότα και τους φόβους της με τη Μαρία», αποκρίθηκε.

Τέλος, για το αν η Φάνη έρχεται για πρώτη φορά στη Μάνη ή έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν, σχολίασε: «Νομίζω πως ο μεγαλύτερος ανοιχτός λογαριασμός στη ζωή της είναι η υιοθεσία του παιδιού της και ο τεράστιος φόβος της ότι μπορεί να διαταραχτεί η σχέση της με αυτό».

http://in.grin.gr