Οι ιδιοτροπίες του Καρόλου: Τα σιδερωμένα κορδόνια & το κάθισμα τουαλέτας που τον «συνοδεύει» στα ταξίδια του!
1 year, 7 months ago
6

Στις ιδιορρυθμίες του βασιλιά Καρόλου του Γ’ αναφέρονται τα βρετανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, o βασιλιάς Κάρολος όπου και αν ταξιδεύει έχει το δικό του κάθισμα τουαλέτας και χαρτί υγείας, συγκεκριμένης μάρκας και υφής.

Στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του Καρόλου είχε αναφερθεί και ο Πολ Μπάρελ, που ήταν μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνας, σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε το 2015.

Σύμφωνα με τον μπάτλερ, ο Κάρολος είχε δώσει εντολή να είναι σιδερωμένα τα κορδόνια των παπουτσιών του. Κάθε πρωί το προσωπικό σιδέρωνε τις πιζάμες του, ενώ η τάπα της μπανιέρας έπρεπε να είναι σε συγκεκριμένη θέση και το νερό να είναι χλιαρό για να κάνει το μπάνιο του. Επίσης, η μπανιέρα πρέπει να είναι μισογεμάτη. Ο Πολ Μπάρελ υποστήριξε, ακόμα, ότι ο Κάρολος έβαζε τον προσωπικό του βοηθό να του βάζει ελάχιστη οδοντόπαστα στην οδοντόβουρτσά του.

Όσο για το πρωινό του, του αρέσει να τρώει χειροποίητο ψωμί, ένα μπολ φρέσκα φρούτα και φρέσκους χυμούς, ενώ όπου πηγαίνει τον ακολουθεί το δικό του καλάθι του πρωινού του που περιλαμβάνει έξι διαφορετικούς τύπους μέλι, μούσλι και αποξηραμένα φρούτα.

pronews.gr