Η Ιωάννα Τούνη μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Νώντα Παπαντωνίου
Just now
6

Από ένα σημείο και μετά, η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου είχαν γίνει πολύ εκδηλωτικοί στα social media σχετικά με τη σχέση τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κοινό να τους στέλνει αρκετά μηνύματα σε κάθε περίσταση. Όταν η Τούνη ανακοίνωσε τον χωρισμό τους, τότε απελευθερώθηκε το «τέρας» της περιέργειας.

Από την ημέρα των γενεθλίων της και μετά δέχεται καθημερινά σωρεία μηνυμάτων για να πει τους λόγους που χώρισαν. Έτσι, με χθεσινό της story αποφάσισε να αναφέρει κάποιες λεπτομέρειες για τον χωρισμό τους, ενώ αποκάλυψε κι ότι ο Νώντας Παπαντωνίου την μπλόκαρε από το Instagram.

Απ΄αυτό, αλλά και γενικά απ΄όσα λέει η Ιωάννα Τούνη, φαίνεται πως δεν ήταν ένα καλό τέλος στη σχέση τους κι ας τελείωσε με ένα ταξίδι στο Μπαλί.

«3/5 από τα μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! Eίναι οριστικός και αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν να είμαστε μαζί… Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά! Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο Instagram. Ωστόσο εάν συναντηθούμε έξω, κάποια στιγμή στο μέλλον, θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε».