«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι η γυναίκα της ζωής μου» εξομολογείται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης
2 years, 2 months ago
6

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν κρύβει τον έρωτά του για την τραγουδίστρια

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αν και δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις, μίλησε σήμερα, Σάββατο 8/1, στο «Open Weekend» με τα πιο τρυφερά λόγια για την κοπέλα του, Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οι δυο τους έχουν δεσμό περισσότερο από δύο χρόνια.

«Έχει αλλάξει η εποχή θεωρώ και δεν επικοινωνεί ο άνθρωπος όπως επικοινωνούσε τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά επειδή είμαι θετικός άνθρωπος και θεωρώ τον εαυτό μου εξαίρεση, πιστεύω πολύ και στο αντίθετο φύλο, πιστεύω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και κοπέλες που είναι διαφορετικές και μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια» υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για τις σχέσεις στη σύγχρονη εποχή.

Εν συνεχεία, εξομολογήθηκε: «Κι εγώ είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, ταιριάξεις και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Ακούγεται ρομαντικό όλο αυτό, αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο θεσμός».

Για την σύντροφό του, την όμορφη τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, εκμυστηρεύτηκε: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα, που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα».