Η Κατερίνα Δαλάκα μπαίνει στο Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις και ο λόγος που είπε το «ναι»
6 months, 17 days ago
6

Τα ξημερώματα η Κατερίνα Δαλάκα αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο Survivor 3, όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης, και στο αεροδρόμιο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day, που απέσπασε αποκλειστικές δηλώσεις από την πρωταθλήτρια.

Κι ενώ μερικές μέρες νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή και τη Μαρία Αντωνά, η Δαλάκα είχε δηλώσει ότι «ήταν μια ωραία εμπειρία, δεν σκοπεύω να μπω ξανά στο παιχνίδι» και ότι έχει επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, άλλαξε τελικά γνώμη καθώς η οικονομική προσφορά ήταν δελεαστική – όπως παραδέχτηκε.

«Τα λεφτά έπαιξαν μεγάλο ρόλο, γιατί πέρα από τον πρωταθλητισμό έχουμε και μια ζωή και πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να είμαστε άνετοι. Νομίζω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση», δήλωσε, ενώ διευκρίνισε ότι αυτή η απόφαση δεν θα αφήσει πίσω τον στόχο της που είναι η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020: «Το ό,τι μπαίνω στο Survivor δεν σημαίνει ότι σταματάω την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς, απλά μένει λίγο πίσω η προετοιμασία. Αλλά δεν σημαίνει ότι σταματάω τον στίβο. Ήταν μια μεγάλη απόφαση για μένα και θα την στηρίξω.»

Η Κατερίνα Δαλάκα ρωτήθηκε αν στο Survivor θα μπει και ο Νικόλας Αγόρου, όπως φημολογείται: «Δεν ξέρω τίποτα για τον Αγόρου, απλά με πήρε να μου ευχηθεί “καλή επιτυχία”» .

Δείτε τις δηλώσεις της Κατερίνας Δαλάκα στο Happy Day: