Η Κατερίνα Στικούδη θέλει πίσω τους haters της!
6 months, 17 days ago
6

Από τη Φανή Πλατσατούρα

Και μπούργκα να της βάλεις, θα δείχνει σέξι. Θέλεις ή όχι, είναι η γυναίκα που έχει πάει το sexiness σε άλλο level. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Η Κατερίνα που ξέρω εγώ είναι ένα πλάσμα φωτεινό, έχει έναν καλό λόγο για όλους, χαίρεται με τα πιο μικρά και απλά πράγματα, αγαπάει πολύ και δυνατά και χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ γι’ αυτό που άλλοι συνάδελφοί της κατέκτησαν μέσα σε ένα βράδυ: τον θαυμασμό του κοινού. Και αν κάποτε σε κάθε της εμφάνιση οι haters έστηναν πάρτι στα social media, μάντεψε! Με επιμονή, προσπάθεια και θετικότητα τους πήρε με το μέρος της. Τόσο που καμιά φορά αναρωτιέται: «Πού πήγαν όλοι; Δώστε μου πίσω τους haters μου». Στη συνέντευξή μας για λογαριασμό του περιοδικού People μιλά για τους haters που έγιναν… lovers.

Αλήθεια τώρα, δεν σου σχολιάζει κανείς κάτι αρνητικό;

Από την πρώτη μου ακόμη εμφάνιση στο YFSF έλαβα πάνω από 2.000 μηνύματα στα social media με τη λέξη «συγγνώμη» μπροστά. Ήταν πολύ συγκινητικό, γιατί δεν παραδέχεται εύκολα ο άλλος το λάθος του. Πάντα έλεγα ότι μπορεί κι εμείς οι καλλιτέχνες να έχουμε μια στραβή μέρα, δεν γίνεται να είμαστε συνεχώς το ίδιο καλοί ή χαρούμενοι, οπότε ας μην κρίνουμε βιαστικά κάποιον, ας του δώσουμε ένα άλλοθι. Οι haters έγιναν lovers και δεν λαμβάνω πια αρνητικά σχόλια για τη φωνή ή την παρουσία μου, αλλά θέλω να παραμείνουν κάποιοι, γιατί μου δίνουν έμπνευση. Και δεν είναι μαζοχισμός αυτό που λέω. Προτιμώ τη σκληρή κριτική –κι ας γίνεται άδικη ορισμένες φορές– από το να περνάω αδιάφορη. Να κάνω, για παράδειγμα, ένα νέο βιντεοκλίπ και να είναι σαν να μην το έχω κάνει. Μήπως οι haters να έρθουν πίσω; Μήπως να τους προκαλέσω με κάποιον τρόπο;

Συνεχίζεις τα μαθήματα φωνητικής;

Βέβαια, κάνω δύο χρόνια τώρα μαθήματα φωνητικής και άλλα οκτώ μαθήματα πιάνου. Έχω συνειδητοποιήσει πως όσο πιο πολύ μελετώ και προσέχω τη φωνή μου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχω. Πίνω πολύ νερό, δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω, δεν μιλάω χωρίς λόγο, ώστε να κουράζω τη φωνή μου. Ακόμη και ωμά αυγά ρουφάω κάθε πρωί, γιατί βοηθά τις φωνητικές χορδές.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής