Η Κατερίνα Στικούδη ζει τον απόλυτο έρωτα: Οι δυσκολίες που έχει περάσει με τον σύζυγο της και τα λόγια αγάπης
6 months, 5 days ago
6

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγο της, με τον οποίο είχαν σχέση 10 χρόνια, τη σχέση τους πριν παντρευτούν αλλά και μετά τον γάμο.

Η Κατερίνα μίλησε για το πώς η σκέψη και η ανάμνηση της ημέρας του γάμου της την ηρεμεί και της προσφέρει γαλήνη στην καθημερινότητα της ενώ σε ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη γιατί δεν παντρεύτηκαν νωρίτερα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε τους λόγους υγείας και τις δυσκολίες που τους εμπόδιζαν.

«Έχουμε περάσει καταστάσεις μαζί που ήταν κάπως δύσκολες, χάσαμε ανθρώπους από την οικογένεια μας, είχαμε αρκετά νοσοκομεία, επισκέψεις συνέχεια, αρκετά χρόνια η μητέρα του είχε καρκίνο. Έπρεπε να είμαστε δηλαδή 4 χρόνια σε μια διαδικασία που όχι μόνο δεν σκεφτόμασταν να κάνουμε πάρτυ και να χορεύουμε, είχαμε αλλού το μυαλό μας», σημείωσε on air.

Η συνέχεια της συνέντευξης ήταν ιδιαίτερα τρυφερή, με την τραγουδίστρια και μοντέλονα μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Σερίφη.

«Νιώθω σαν να τον γνώρισα χθες! […] Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ειναι πολύ σημαντικό να έχεις πράγματα να συζητήσεις και να κάνεις μαζί. Εμείς δεν βάζουμε γλώσσα μέσα μας! Υπάρχουν και στιγμές που άλλα θέλει ο ένας και άλλα θέλει ο άλλος. Οι αντιδράσεις του πλέον, μου φαίνονται τόσο γλυκες… Ακόμα και κάποιο ελάττωμα που μπορεί να έλεγα στις αρχές “Τι μου λέει”, τώρα μου φαίνεται γοητευτικό! Δυο τρεις μέρες τώρα που δεν τον είδα πολύ, μου λείπει. Πρέπει να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους να μας δίνουν χαρά και χαμόγελο. Ξυπνάω το πρωί και βλέπω αυτή τη φατσούλα να χαμογελάει και αν έχω κάποια προβλήματα σβήνονται όλα!», δήλωσε αρχικά.

Δείτε τι άλλο είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί.