Η Λόπεζ αποκαλύπτει σε βίντεο πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Αφλεκ
2 years, 11 days ago
6

«Ηταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ» είπε και έκανε λόγο για  «δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη»

Τζένιφερ Λόπεζ λίγα 24ωρα μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο Μπεν Άφλεκ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για αυτή την τόσο όμορφη και σημαντική στιγμή της ζωής της.

«Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ», είπε αρχικά η λατίνα σταρ.

Το βράδυ της Παρασκευής, η 52χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι αυτή και ο αγαπημένος της αρραβωνιάστηκαν 18 χρόνια αφότου είχαν χωρίσει από τον προηγούμενο αρραβώνα τους τον Ιανουάριο του 2004. Η Jlο κάνει λόγο για «δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη».

«Φανταστήκατε ποτέ το μεγαλύτερο σας όνειρο να γίνεται πραγματικότητα;» είπε αρχικά μιλώντας στους θαυμαστές της. «Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος της γης (εννοεί κάνοντας το αφρόλουτρό της), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απροετοίμαστη και απλώς τον κοίταξα στα μάτια χαμογελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα προσπαθώντας να βάλω το μυαλό μου σε τάξη ότι αυτό συνέβαινε ξανά από την αρχή μετά από 20 χρόνια. Είχα μείνει κυριολεκτικά άφωνη με εκείνον να μου λέει: “Είναι αυτό ναι;”. Είπα ναι, φυσικά αυτό είναι ναι».

jlo-bathtub1

Και συνέχισε: «Χαμογελούσα πλατιά και τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, ένιωθα τόσο απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ ποτέ… απλά ένα ήσυχο Σαββατόβραδο, όπου δύο άνθρωποι υποσχέθηκαν να είναι για πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον». «Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», κατέληξε η Λόπεζ.

[4K] Jennifer Lopez Talks About Her Engagement To Ben Affleck !

Το πανάκριβο πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Η σταρ αναφέρθηκε επίσης στο πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της, γράφοντας: «Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα».

Lopez_Ring
Lopez_Ring1

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποδέχτηκε για δεύτερη φορά στη ζωή της, την πρόταση γάμου από τον Μπεν Άφλεκ. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για το ζευγάρι, καθώς η σχέση τους στηρίζεται σε δυνατά θεμέλια. Όπως έχουν πει οι ίδιοι, πλέον και οι δύο είναι πιο ώριμοι να διαχειριστούν την κατάσταση. Δεν τους νοιάζει τι γράφουν τα ΜΜΕ ή αν τους κυνηγούν οι παπαράτσι. Τώρα πια απολαμβάνουν τον έρωτά τους και ο ένας τον άλλο. Η λατίνα σούπερ σταρ τους τελευταίους μήνες λάμπει από ευτυχία και φαίνεται. Το βράδυ της Παρασκευής, επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media και ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός των αρραβώνων.

Πανέμορφη και ήρεμη η Λόπεζ έδειξε το μονόπετρο των αρραβώνων το οποίο θα ζήλευε κάθε γυναίκα. Το εκπληκτικό δαχτυλίδι που κοσμεί το δάχτυλο της JLO έχει πάνω του ένα τεραστίων διαστάσεων πράσινο διαμάντι 8.5 καρατίων.

Η αξία του μπορεί να φτάνει και τα 10 εκατομμύρια δολάρια
«Αν αυτό είναι πράγματι ένα πράσινο διαμάντι, τότε έχω μείνει έκπληκτος», είπε ο διευθύνων Σύμβουλος της Diamond Pro, Μάικ Φριντ, στην ιστοσελίδα «Page Six». «Ένα πράσινο διαμάντι αυτού του μεγέθους είναι απίστευτα σπάνιο. Θα εκτιμούσα το δαχτυλίδι πολύ πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια και θα μπορούσε να αξίζει ακόμα και περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια».

Το πράσινο χρώμα έχει επίσης μεγάλη σημασία για την Τζένιφερ Λόπεζ. «Πάντα λέω ότι το πράσινο χρώμα είναι το τυχερό μου χρώμα», είχε πει σε δηλώσεις της η 52χρονη τραγουδίστρια. «Ίσως μπορείτε να θυμηθείτε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου, όπου συνέβησαν εκπληκτικά πράγματα όταν φορούσα πράσινο».

Η αγάπη της Λόπεζ για το πράσινο επεκτείνεται και στα αγαπημένα της έργα τέχνης, όπως ένα κομμάτι που περιλαμβάνει ένα πράσινο πουλί σκαρφαλωμένο στο χέρι κάποιου και τις λέξεις «Let Go». «Δεν αγοράζω πολλή τέχνη, αλλά την αγόρασα», είπε. «Ένα γιατί μου αρέσουν τα κολίβρια και δύο γιατί μου αρέσει το πράσινο χρώμα. Πουλιά πετούν πάντα γύρω μου. Πάντα είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τα κολίβρια. Συνειδητοποίησα ότι πολλοί λένε ότι συμβολίζουν την αγάπη. Έτσι, όποτε νιώθω ότι όπου κι αν πάω, με ακολουθούν. Κάθε φορά που βρίσκομαι σε μια στιγμή αμφιβολίας και σύγχυσης, κάποιος θα εμφανιστεί μαγικά δίπλα στο παράθυρό μου, υπενθυμίζοντάς μου ότι το σύμπαν πάντα θα μας μιλάει αν είμαστε ανοιχτοί στα ζώδια».

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Γρουσούζικο αποδείχτηκε το ροζ διαμάντι του πρώτου αρραβώνα
Η Λόπεζ πυροδότησε τις φήμες περί αρραβώνων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν εμφανίστηκε φορώντας ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου τους αρραβώνα τον Νοέμβριο του 2002, ο Άφλεκ είχε κάνει πρόταση γάμου με ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι 6,1 καρατίων από τον οίκο κοσμημάτων Χάρι Ουίνστον, το οποίο η Λόπεζ είχε αποκαλέσει εκείνη την εποχή, «το πιο υπέροχο πράγμα που έχω δει ποτέ».

Βέβαια το δαχτυλίδι με το ροζ διαμάντι ήταν γρουσούζικο καθώς γάμος δεν έγινε ποτέ!

Φρενίτιδα στο Twitter με τους Bennifer

Την ίδια ώρα το Τwitter έχει πάρει φωτιά με τους θαυμαστές του ζευγαριού να αποθεώνουν τον έρωτά τους.

Δείτε μερικές αντιδράσεις από τους φαν του ζευγαριού

protothema.gr