Η «Μαρία» από το «Νησί» μεγάλωσε και ερωτεύτηκε
10 months, 10 days ago
6

Τη γνωρίσαμε ως την μια από τις κόρες της Κατερίνας Λέχου στο «Νησί». Υποδυόταν την μικρή Μαρία. Η Αναστασία Τσιλιμπίου έχει μεγαλώσει πια, κάνει καριέρα ηθοποιού και ζει το έρωτα στο πλάι του αγαπημένου της, Αλέξανδρου.

Η ηθοποιός είναι ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Ιβο, ο οποίος είναι tech expert και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική. Τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι βρέθηκε σε κυκλαδίτικο νησί, όπου απόλαυσε τις διακοπές του κι εκεί γιόρτασε -τη Δευτέρα- και τα 25α γενέθλια του γοητευτικού νεαρού.

«Είναι η απόλυτη έμπνευση μου. Είναι υπέροχο να έχεις δίπλα σου κάποιον σαν αυτόν, να σου δίνει δύναμη, να σε παρακινεί να βγεις από την ασφάλεια σου και να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα και πάντα να είναι θετική πηγή ενέργειας. Είναι έξυπνος, τόσο σκληρά εργαζόμενος και η καλύτερη παρέα… Χαρούμενα γενέθλια» έγραψε στο Instagram η ηθοποιός και έγινε χαμός από σχόλια και Likes.

Η Αναστασία και ο Αλέξανδρος σύμφωνα με την Espresso, γνωρίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, όταν εκείνη πρωταγωνίστησε στην παράσταση Playing Gods στο Θέατρο Τέχνης Ασωμάτων, στο Θησείο, κι εκείνος είχε την παραγωγή. Αν και μόλις 25 χρονών, ο Αλέξανδρος είναι co-founder και CEO ενός κοινωνικού δικτύου με κύριο γνώμονα τον ήχο, ηθοποιός, παραγωγός.