Η Μαρία Ηλιάκη εξομολογείται: Τα «χαστούκια» που έφαγε και άλλαξε τη ζωή της και τα συναισθήματά της για τον Στέλιο
1 year, 4 months ago
6

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η παρουσιάστρια μίλησε με την καλή της φίλη, Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, έκανε αναφορά στην αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα και όσα έχουν συμβεί σε αυτό το διάστημα. «Πριν δύο χρόνια συνέβησαν διάφορα πράγματα περίεργα στη ζωή μου.  Αποφάσισα να φύγω από μία σχέση η οποία δεν μου έκανε καλό και είπα ότι θα αρχίσω εργασιοθεραπεία με το Ξαναδέστε Τους. Μετά από ένα μήνα κόπηκε κι εγώ έπρεπε να μείνω μόνη μου με τον εαυτό μου και να δω τι θα κάνω από εκεί και πέρα. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό που είχα γίνει δεν μου άρεσε κι έπρεπε να το φτιάξω. Κατάλαβα ότι είχα κάνει κάποιες λάθος επιλογές, λάθος συμπεριφορές και η ζωή με έφερε στο να είμαι εκτός. Θεωρώ ευλογία ότι έμεινα εκτός γιατί με βοήθησε πολύ σαν άνθρωπο. Νομίζω ότι το βασικό λάθος που έκανα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν απολάμβανα τίποτα, πάντα αισθανόμουν ότι κάτι μου έλειπε. Δεν είχα μάθει να απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη ζωή», εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε το απόσπασμα

Το κλίμα ήταν έντονα φορτισμένο συγκινησιακά για την ίδια και την Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια της μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, που έχει έρθει και με τη νέα της σχέση. Ο Στέλιος Μανουσάκης, την έχει επηρεάσει ιδιαίτερα θετικά.

«Εγώ θυμάμαι την πρώτη μέρα να μου ανακοινώνεις ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα με αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον Στέλιο, και μου έρχεται να κλαίω», είπε η Κατερίνα.

Τότε η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για τον άνθρωπο που της άλλαξε την καθημερινότητα: «Πάντα πίστευα ότι θα έρθει κάποιος να σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι καλά μέσα σου. Τον Στέλιο τον ήξερα 7 χρόνια αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου που τον βλέπω και λιώνω και είμαι πολύ χαρούμενη».

Δείτε το απόσπασμα