Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θέλει καμία επαφή ανάμεσα στο γιο και τον πατέρα της
Just now
6

Τις ημέρες του γάμου της με τον Πρίγκιπα Χάρι, ο πατέρας της Τόμας Μαρκλ είχε ένα καρδιακό επεισόδιο κι έπρεπε να μείνει στο Μεξικό. Επομένως, ήταν ο Πρίγκιπας Κάρολος που ανέλαβε να τη συνοδεύσει. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε ως είδηση ότι ο μπαμπάς της είχε συνεργαστεί με έναν παπαράτσι για να βγάλει φωτογραφίες από τις προετοιμασίες στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Αυτό ήταν είτε το κερασάκι σε μια σχέση που δεν φαίνεται να έχει άλλη ζωή είτε η βασικότερη αιτία για το τέλος στο οποίο οδεύει. Κι αυτό το γράφουμε γιατί πηγές από τη βασιλική οικογένεια αναφέρουν στα βρετανικά tabloids ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποφασίσει να τελειώσει κάθε σχέση με τον πατέρα της και να μην του επιτρέψει να γνωρίσει ποτέ τον εγγονό του Άρτσι ή τον γαμπρό του Χάρι.

Αυτή η απόφαση έρχεται σε μια στιγμή που ο Τόμας Μαρκλ έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη όπου ρίχνει όλο το φταίξιμο στην κόρη του.

«Έχω κουραστεί με τα ψέμματα. Έχω κουραστεί με το να με παρουσιάζουν ως τον κακό και να με αποκλείουν από τη ζωή τους. Πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και δεν πρόκειται να σταματήσω να το κάνω.  Κανένας πατέρας δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά, ειδικά όταν είναι τόσο καλός απέναντι στην κόρη του όπως εγώ. Ρωτήστε όποιον θέλετε από τους γνωστούς μας. Είμαι πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος μαζί της.

Όλοι μιλούν για το πόσο υπέροχοι και χαρισματικοί είναι, αλλά αυτό δεν ισχύει προς την οικογένεια της. Αυτό είναι υποκριτικό. Δε μπορεί να παρουσιάζεις τον εαυτό σου ότι κάνεις αγαθοεργίες και βοηθάς τους ανθρώπους, αλλά να αποφεύγεις τον πατέρα σου και την οικογένεια σου. Δεν έχω γνωρίσει ακόμα τον γαμπρό μου.

Γιατί δεν μπήκε σε ένα τζετ ο Πρίγκιπας Χάρι για να έρθει από κοντά να μου ζητήσει την κόρη μου; Άλλωστε, δε φαίνεται να δυσκολεύεται να μπει σε τζετ. Θα ήθελα να μου στείλουν μια φωτογραφία του Άρτσι για να την κορνιζάρω και να την βάλω στον τοίχο δίπλα στην κορνίζα της κόρης μου. Κάθε παππούς θα το ήθελε αυτό. Θέλω να δω αν ο Άρτσι έχει πάρει την φημισμένη μύτη των Μαρκλ».