Η μέρα που θα μείνει αξέχαστη στην Όλγα Πολίτου: «Γύρισα σπίτι και τον βρήκα στο πάτωμα, πενθώ εμένα…»
1 year, 1 month ago
6

Η Όλγα Πολίτου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Στούντιο 4”, χθες, Τρίτη και μίλησε για τον σύζυγό της που έχασε πρόσφατα και την έχει συγκλονίσει.

Η Όλγα Πολίτου έπαιξε σε παράσταση τη μέρα που έχασε τον σύζυγό της

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «ήταν πολύ ιδιαίτερη και πολύ δυνατή σχέση. Είναι πολύ σημαντικό να σε νιώθει και να σε καταλαβαίνει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Η απώλεια είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή του ανθρώπου. Ο άντρας μου έφυγε από τη ζωή και το βράδυ έπαιξα παράσταση».

Και συνεχίζει η Όλγα Πολίτου «ο άνδρας μου έσπασε το ισχίο του, έπεσε στο σπίτι. Θεσσαλονικιός πολύ δυνατός, ΠΑΟΚτσής μέχρι θανάτου και ήθελε να δει ένα ματς της ομάδας. Του λέω: να πεταχτώ λίγο μέχρι τη Δήμητρα τη Γκουντούνα να μου φτιάξει το ίντερνετ για να μιλάω με τον αδελφό μου στην Κύπρο; Μου λέει: ναι, πήγαινε, εγώ θα δω το ποδόσφαιρο. Επιστρέφοντας μετά από 3 ώρες περίπου στο σπίτι, τον βρήκα κάτω».

Η απόφαση της Όλγας Πολίτου να μην βγάλει τα μαύρα

Και καταλήγει «πενθώ εμένα, σε εμένα είναι η κατάσταση, όχι για τον Γιώργο. Το θέμα είναι πώς αισθάνομαι εγώ. Βγαίνω, πηγαίνω σε πρεμιέρες που με καλούν οι συνάδελφοι, έχω πάρα πολλούς ανθρώπους που μου έχουν συμπαρασταθεί πάρα πολύ, με βοηθάνε, με αγαπάνε πάρα πολύ, αλλά δεν το σκέφτομαι να βγάλω τα μαύρα ακόμα. Δεν ξέρω αργότερα τι θα συμβεί. Η παράσταση οπωσδήποτε σε αγκαλιάζει με διαφορετικό τρόπο, είναι μία ψυχοθεραπεία. Δεν την αγκαλιάζουμε μόνο εμείς την παράσταση, αλλά μας αγκαλιάζει και εκείνη».