Η Μαίρη Συνατσάκη πήρε θέση για Μπόμπα και Ψινάκη
1 year, 10 months ago
6

«Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια τα χέρια του χωρίς συναίνεση», έγραψε η παρουσιάστρια

Η Μαίρη Συνατσάκη πήρε θέση τόσο για την επίθεση που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα για τις ενδυματολογικές της επιλογές όσο για τον Ηλία Ψινάκη ο οποίος στο ζωντανό πρόγραμμα του X-Factor έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την Κατερίνα Λιόλιου.

Η παρουσιάστρια μέσα από ένα story της στο Instagram υπερασπίστηκε την Χριστίνα Μπόμπα ενώ έριξε τα βέλη της στον Ηλία Ψινάκη.

«Τα «με αγάπη» σχόλια την Χριστίνα Μπόμπα για το τι επιτρέπεται να φοράει τώρα που είναι μάνα καθώς και τα απολύτως σεξιστικά σχόλια και χειρονομίες του Ψινάκη σε πανελλαδική μετάδοση είναι όψεις του ίδιου Πατριατρικού νομίσματος που κινεί την κοινωνιούλα μας. Θα φοράμε ό,τι θέλουμε και δεν θα επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώνει τα χέρια τα χέρια του χωρίς συναίνεση. Ευτυχώς δεν είναι πια 1992», έγραψε στο σχόλιο της η Μαίρη Συνατσάκη.

Sinatsaki

Χαμός με τον Ηλία Ψινάκη στα social media
«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση του Ηλία Ψινάκη να χαϊδέψει -αρχικά- το στήθος της Κατερίνας Λιόλιου ενώ στη συνέχεια τράβηξε το στράπλες φόρεμα της τραγουδίστριας για να δει το αριστερό της στήθος, κίνηση που επανέλαβε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποκαλύπτοντας το στήθος της μπροστά σε μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που σχεδόν… χαζογελούσαν επικροτώντας τον μάνατζερ, την ώρα που όλο αυτό το κακόγουστο σόου Ψινάκη μεταδιδόταν live στο «X-Factor».

Πιο συγκεκριμένα, ο μάνατζερ βρέθηκε στα backstage του show και στάθηκε δίπλα στην τραγουδίστρια. Πρώτα άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος με το πρόσχημα ότι μελετά και περιεργάζεται τον φιόγκο που είχε το στράπλες φόρεμά της. Αμέσως μετά, σχεδόν ανεξέλεγκτος, ο μάνατζερ κοίταξε μέσα στο μπούστο της τραβώντας της το φόρεμα! «Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη», είπε ενώ κοιτούσε μέσα στο ντεκολτέ της και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες». Έπειτα, ο ίδιος γύρισε προς την Κατερίνα Λιόλιου, για να μην φαίνεται στην κάμερα, και ενώπιον σχεδόν δέκα ατόμων -που έμοιαζαν περίπου σαν να χαζογελάνε- τράβηξε προς τα κάτω το φόρεμά της.

Η αμφιλεγόμενη κίνησή του στο μουσικό σόου το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά, δεν άρεσε στον κόσμο των social media. Τα σχόλια στο Twitter συγκεκριμένα, πήραν «φωτιά» και δεν είναι λίγοι οι χρήστες που αποδοκίμασαν τον Ηλία Ψινάκη.

Αρκετοί μάλιστα, σχολίασαν το γεγονός, πως κανείς δεν αντέδρασε και όλοι γελούσαν.

«Και θα λένε έλα μωρέ πλάκα έκανε το να ξεφτιλίζεις κόσμο από ποτέ είναι πλάκα?», «Ούτε χοντροκομμένο αστείο, ούτε κακόγουστο. Απαράδεκτη ενέργεια από τον Ψινάκη και ακόμα χειρότερη η στάση όσων χαζογελάνε και δεν το καταδικάζουν. Σε μια εποχή που τα στόματα οφείλουν να ανοίγουν, είδαμε live, πώς ωραιοποιείται μια άσεμνη πράξη», «Ο Ψινάκης κάνει χαβαλέ, χιούμορ, χαριτωμενιές προσβάλλοντας άσχημα. Όταν τον βάζουν στην θέση του, θυμώνει, ξεχνιέται και βρίζει. Ξεπερασμένος. Εκτός εποχής. Ας μείνει σε αυτό που κάνει καλά. Να αναπολεί τις εκατονταετίες του παρελθόντος του», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter.

Δείτε παρακάτω περισσότερα

Κλείσιμο




Για ακόμα μια φορά η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στο στόχαστρο των followers της και για ακόμα μια φορά εκείνη δεν δίστασε να τους απαντήσει.

Η influencer διαθέτει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram και μοιράζεται πολλές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά όμως, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να εκφράσει ένα παράπονό της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που την κακολόγησαν για την εμφάνισή της αλλά και για τα ρούχα που επιλέγει να εμφανίζεται δημόσια από τότε που έχει γίνει μητέρα.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε στα storieς κάποια από τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και εξέφρασε την αγανάκτησή της: «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;».

Βεβαίως πολλοί ήταν και εκείνοι που έσπευσαν να της συμπαρασταθούν συμβουλεύοντάς την να μην ακούει κανέναν.

Δείτε τα stories που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στον λογαριασμό της

Boba1
Boba2
Boba3
Boba4

Αυτές είναι οι φωτογραφίες για τις οποίες η Χριστίνα Μπόμα δέχτηκε αρνητικά σχόλια

Christina
Christina1
Christina2
Christina3
Christina4
Christina5

Δείτε βίντεο: Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσιοποίησε τα σχόλια που της έγραψαν για το ντεκολτέ της

protothema.gr 
Χριστίνα Μπόμπα: Δημοσιοποίησε τα σχόλια που της έγραψαν για το ντεκολτέ της