Η νύφη όταν θα γεννηθεί, της πεθεράς θα μοιάσει – Τρυφερό μήνυμα της Φιλαρέτη Κομνηνού στην Δανάη Μιχαλάκη
2 years, 7 months ago
6

Η Φιλαρέτη Κομνηνού δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο του γιου της, Γιώργο Παπαγεωργίου με την Δανάη Μιχαλάκη.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από μερικές ημέρες στο γραφικό Κυκλαδίτικο νησί της Σύρου, τόπο καταγωγής της πανέμορφης ηθοποιού.

Ο γάμος τους έγινε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών.Η νύφη ντύθηκε στο PɪɴᴏDɪLᴏᴛᴏ, το make up και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Γιώργος Παυλάκης και ήταν μια κούκλα! Φόρεσε ένα λευκό νυφικό με διακριτικά κοσμήματα και συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, έφτασε στις 18:40 το Σάββατο 7 Αυγούστου στο γραφικό χωριό της Ποσειδωνίας.

Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη και αυτή η ημέρα θα συμβολίζει τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου για πάντα!

Η πεθερά της τηλεοπτικής Δρόσως από τις Άγριες Μέλισσες, η Φιλαρέτη Κομνηνού δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου και έγραψε: «Ο γάμος τους ,η αγάπη τους !!!» και αμέσως γνωστοί φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία!

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που ανήρτησε η ηθοποιός από τον γάμο του ζευγαριού.

 

in.gr