Η Ολίβια Γουάιλντ έστελνε ερωτικά μηνύματα στον Τζέισον Σουντέικις και μετά τον χωρισμό
1 year, 6 months ago
6

Η πρώην νταντά της Ολίβια Γουάιλντ και του Τζέισον Σουντέικις όχι μόνο δεν κάνει πίσω σχετικά με τα όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό του πρώην ζευγαριού αλλά συνεχίζει να μοιράζεται νέες λεπτομέρειες που εκθέτουν τα πρώην αφεντικά της, παρά το γεγονός ότι και οι δύο την αποκαλούν ψεύτρα.

Η Erika Genaro φέρεται να είναι η πρώην νταντά, σύμφωνα με το δημοσίευμα
Σύμφωνα με το TMZ η νταντά ονομάζεται Erika Genaro και δήλωσε στη Daily Mail ότι η Γουάιλντ έφερνε τον Τζέισον σε δύσκολη θέση ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, καθώς συνέχιζε να κοιμάται στο κρεβάτι που μοιραζόντουσαν και να του στέλνει κατά καιρούς ερωτικά μηνύματα.

Επιπλέον ισχυρίζεται ότι έλαβε ένα μήνυμα από τον Τζέισον Σουντέικις στο οποίο αποκαλούσε την Γουάιλντ ένα «βαθιά πληγωμένο χάλι» που δεν ζούσε στην πραγματικότητα.

Η Erika Genaro ισχυρίστηκε επίσης ότι η Γουάιλντ έδωσε τον σκύλο της Γκόρντον μόλις λίγες εβδομάδες αφότου άρχισε να βγαίνει με τον Χάρι Στάιλς με στόχο να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο μαζί του.

Το πρώην ζευγάρι αντικρούει τους ισχυρισμούς της νταντάς

Το TMZ ανέφερε επίσης ότι τη Δευτέρα, η Γουάιλντ και ο Σουντέικις αρνήθηκαν ο καθένας τους τους ισχυρισμούς της πρώην νταντάς τους, Erika Genaro, και έδειξαν ένα ενιαίο μέτωπο.

Είπαν ότι οι ισχυρισμοί της είναι «ψευδείς και άθλιες κατηγορίες» και λένε πως ενάμιση χρόνο τους παρενοχλούσε.

 

protothema.gr