Οι ωραίες της TV: Πέντε νέες αποκαλύψεις των σίριαλ
2 years, 6 months ago
6

Οι ταλαντούχες και προ πάντων κούκλες ηθοποιοί που έκλεψαν με την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις στις φετινές τηλεοπτικές σειρές και έβαλαν τις βάσεις για να εδραιωθούν στο star system

Συνήθως οι πρωταγωνίστριες και οι παρουσιάστριες δεν θέλουν δίπλα τους όμορφες γυναίκες, οι οποίες προφανώς -αν δεν κλέψουν την παράσταση- σίγουρα θα μαγνητίσουν βλέμματα, οπότε και πάλι η παρτίδα είναι χαμένη.

Οι επιλογές αυτές μπορεί να επιτρέπονται σε θέατρο και εκπομπές, στα σίριαλ όμως επιλέγουν σκηνοθέτες και παραγωγοί, οπότε μάλλον οι διαδικασίες είναι -αν όχι πιο αξιοκρατικές- τουλάχιστον σίγουρα πιο δημοκρατικές.

Μέσα στη λαίλαπα των φετινών σίριαλ αναπόφευκτα λοιπόν παρελαύνουν από τις οθόνες όμορφα κορίτσια. Κάποιες «δεν τα λένε», κλασική αξία την ξέρουμε και την κατανοούμε. Υπάρχουν όμως και αυτές που πετούν σπίθες με το βλέμμα, που νιώθεις πως πέρα και πίσω από ένα όμορφο πρόσωπο υπάρχει κάτι. Ο κόσμος το διακρίνει σύντομα, σχεδόν στα πέντε πρώτα επεισόδια και κάπως έτσι αρχίζουν οι συνεντεύξεις, τα ψάξιμο, τα σχόλια.

Φέτος, σε μία συνθήκη που βρίσκει όλα τα κανάλια να έχουν τουλάχιστον μία με δύο σειρές στη φαρέτρα τους, φαίνεται πως κάποια μπουμπούκια της υποκριτικής όχι απλά άνθισαν, αλλά μοσχοβόλησαν και με το παραπάνω…

Αφροδίτη Λιάντου (MEGA)
Η Μυρτάλη στη «Γη της ελιάς»

Αν κάτι πρέπει να κατακτήσει πιο δύσκολα και από την καλή κριτική ετούτο το κορίτσι, είναι το να σταματήσει ο κόσμος να την αντιμετωπίζει ως κόρη της Εβελίνας Παπούλια, τουλάχιστον καλλιτεχνικά. Γι’ αυτό και εξαρχής ξεκαθάρισε τη σχέση με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο της. «Μου έδωσε κυρίως τεχνικές συμβουλές, πριν αρχίσουν τα γυρίσματα. Δεν ήξερα πώς να παίξω τις σκηνές που έχουν μέσα κλάμα. Δεν ήξερα πώς να το βγάλω.

Οπότε απευθύνθηκα στη μητέρα μου, που είναι πολύ έμπειρη και μου εξήγησε. Πιο πολύ για τέτοια τη ρωτάω, για τα τεχνικά που χρειάζομαι κάποιες οδηγίες».

aphrodite_liantou

Πριν τη δούμε στην «Γη της ελιάς» είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα από το «Μπρούσκο» όπου πρωταγωνιστούσε η μητέρα της, αλλά δίχως ρόλο συγκεκριμένο, οπότε δύσκολα θα μπορούσε να την προσέξει κάποιος. Ως Μυρτάλη Βρεττάκου στη σειρά του MEGA είναι ήδη κερδισμένη σε επίπεδο εντυπώσεων, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της.

Εκτός από εξωτική ομορφιά και πολύ όμορφη φωνή, καθώς το τραγούδι είναι η άλλη μεγάλη αγάπη της, έχει δυναμισμό στον ρόλο, κάτι που δεν δείχνει στις συνεντεύξεις και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις, όπου εμφανώς πιεσμένη δείχνει σαν να θέλει να δραπετεύσει. Κάτι ανάλογο συνέβη και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αλλά και της Σίσσυς Χρηστίδου. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποια κορίτσια πιο σεμνά και πιο ντροπαλά, που δεν σε κοιτούν με θράσος και αλαζονεία και κυρίως δεν δείχνουν ερωτευμένες με τις κάμερες όταν πρόκειται για εκείνες και όχι για τους ρόλους τους.

Δανάη Παππά (ALPHA)
Η Θοδώρα του «Σασμού»

Σε μία νέα κινηματογραφική εκδοχή της ζωής του Ιησού, η ιδανική ηθοποιός που θα μπορούσε να ερμηνεύσει τον ρόλο της Σαλώμης είναι η Δανάη Παππά. Αυτή δεν είναι μία αίσθηση που δημιουργήθηκε τώρα μόνο, απλά επισφραγίστηκε στη σκηνή του «Σασμού» όπου σηκώνεται και χορεύει κρητικούς χορούς μόνη και θυμίζει ξωτικό που μαγεύει όλους όσοι βρίσκονται γύρω της, με απώτερο σκοπό να αποπλανήσει τον μεγάλο έρωτά της, τον Πετρή.

danae_pappa

Είναι γεγονός πως πρόκειται για μία γυναίκα απαράμιλλης ομορφιάς, όμως είναι και μία καλή ηθοποιός. Ως Θοδώρα στη σειρά του ALPHA, είτε λόγω ερωτικής αστάθειας είτε λόγω κακής συμπεριφοράς απέναντι σε γονείς και κυρίως στον γλυκύτατο αδελφό της, συνιστά το «μαύρο πρόβατο» του Twitter, το οποίο οι χρήστες αντιπαθούν.

Τηλεοπτικά τη μάθαμε ως Αννα Ραζή στο «Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος θα την εντοπίσει μέσω Ιnstagram. Θα ακολουθήσουν οι «Οκτώ λέξεις» στον ρόλο της Ρωξάνης Δημοπούλου. Χορεύτρια, ηθοποιός, η 25χρονη, πάντα δίχως να είναι ηθοποιός πρώτης γραμμής, συζητιέται.

Η Δανάη Παππά (Θοδώρα | Σασμός) στο Happy Day

Αναστασία Τσιλιμπίου (MEGA)
Η Ναυσικά στα «Κομάντα και Δράκοι»

Είναι μία κοπέλα την οποία αρχικά γνωρίσαμε ως παιδί. Ως κόρη της Ναταλίας Δραγούμη και του Γιώργου Νινιού στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου» και στη συνέχεια στο «Νησί» ως κόρη του Στέλιου Μάινα και της Κατερίνας Λέχου.

Η σημαντικότερη υποκριτική στιγμή της θα είναι το 2015, οπότε και θα ερμηνεύσει τη «Σουλτάνα την Κιοσέμ» στην Τουρκία με μεγάλη επιτυχία, ρόλος που θα τη σφραγίσει.

anastasia_tsilimpioy

Φέτος ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, μετά το «Νησί» που ήταν η πρώτη συνάντησή τους, την ενέταξε σε ένα φιλόδοξο και διαφορετικό καστ όπου υποδύεται την Ναυσικά, μια gamer, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της «μητέρας» στην οικογένειά της. Εγκλωβισμένη σε έναν ψηφιακό κόσμο θα αντιμετωπίσει πολύ διαφορετικά τη ζωή και τον έξω κόσμο όταν μπαίνει στη ζωή της ο Νεκτάριος και την κάνει να καταλάβει πως όλα γύρω της είναι πιο ενδιαφέροντα απ’ ό,τι φανταζόταν.

Εριφύλη Κιτζόγλου (ΕΡΤ)
Η Ελπίδα στα «Καλύτερά μας χρόνια»

Η μελαχρινή νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και υποδύεται την ατίθαση και ονειροπόλα Ελπίδα, τη μεγάλη κόρη της οικογένειας Αντωνόπουλου, μια νέα που θέλει να ακολουθεί κάθε μοντέρνα τάση και που μία πετά στους αιθέρες ως αεροσυνοδός και μία ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι ως ηθοποιός. Συμμετείχε στη σειρά «The Durrells», όταν ακόμη ήταν πρωτοετής στη δραματική σχολή.

erifili_kitzoglou

Φυσικά, πριν από τους ρόλους δούλεψε -όπως πολλά νέα παιδιά- ως σερβιτόρα σε παραλία, καφετέριες και μπαρ, σε εκδηλώσεις για παιδιά και πέρασε μερικά μεσημέρια του καλοκαιριού βοηθώντας στην επιχείρηση με ρούχα των γονιών της. Εκτός από τη γοητευτική Ελπίδα που υποδύεται στη σειρά, η Εριφύλη είναι πρωταγωνίστρια στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Κωστή Μαραβέγια «Ρίτα». Είναι εξαιρετικής αισθητικής, όμορφη θεατρίνα και δείχνει πρωταγωνίστρια με προοπτική. Θα φανεί.

Χρύσα Μιχαλοπούλου (ΣΚΑΪ)
Η Κορίνα του «Μόλις χθες»

Είναι άδικο να περιφέρεις σε έντυπα και ιστοσελίδες μία γυναίκα με την ιδιότητα της συντρόφου ενός ομολογουμένως πολύ επιτυχημένου άνδρα, και μάλιστα ενός δημοφιλούς και ιδιαίτερα συμπαθούς τύπου όπως είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πριν από αυτή τη σχέση αλλά και τώρα που μετράει καιρό δεν τα έμπλεξε και στην πορεία της με πείσμα αποδεικνύει πως αν πρέπει να την προσέξεις, αυτό θα συμβεί για άλλους λόγους.

Ο ρόλος που εισέβαλε στην τηλεόραση, τουλάχιστον σε αισθητή διάσταση, ήταν αυτός της Ζωρζέτ στις «Αγριες Μέλισσες». Μπορεί να έκανε κάποια περάσματα νωρίτερα από σειρές όπως οι «Μάγισσες της Σμύρνης» ή η «Επιστροφή», αλλά δεν άφησε κάποιο σημαντικό αποτύπωμα.

michalopoulou_chrysa

Το κορίτσι με τα έντονα φρύδια, τα οποία οι γνωστοί ανώνυμοι μπούληδες του Διαδικτύου της ζητούν να τα αφαιρέσει, πέρυσι έκανε αίσθηση και φυσικά μέσα από τη σχέση της με τον «θείο Λεό», την οποία ούτε έκρυψε αλλά ούτε και πήρε παραμάσχαλα και πήγε να δώσει συνεντεύξεις ή να δημιουργήσει λεζάντα σε κοσμικές στήλες. Θα πει την απλή αλήθεια και θα μείνει εκεί. «Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση, που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή.

Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ενας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη.

Εχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει». Αν δεν τους έχετε ακούσει στο Samano Radio, χάνετε.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο γνωριστήκαμε μέσω Instagram | Όλα Γκουντ | 16/10/2021

Φέτος η Χρύσα ξεχωρίζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, είναι αυτός που θέλει τον β’ ρόλο να ξεπερνά την πρωταγωνίστρια. Είναι αλήθεια πως στη σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις χθες» ως κόρη της Δάφνης και του Αντώνη, σχεδιάστρια κοσμημάτων στην επιχείρηση του πατέρα της, δεν υποδύεται και την πλέον συμπαθητική ηρωίδα, αλλά έχει ένα τσαγανό που σε κεντρίζει, ακόμη κι αν δείχνει κάπως εγωίστρια και νάρκισσος.

Κάτι πάντως δείχνει πως στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι για ρόλο πρωταγωνιστικό. Και όχι μόνο λόγω της αναγεννησιακής ομορφιάς σε συνδυασμό με το τσαγανό και την ευθύτητα εικόνας και χαρακτήρα. Εχει κάτι η Χρύσα…