Η Pamela Anderson απαντά στον Tim Allen για την… επίδειξη: «Πρέπει να το διαψεύσει επειδή…»
1 month, 14 days ago
6

Η Pamela Anderson απάντησε στον Tim Allen, μετά τη διάψευση του ισχυρισμού της, τον οποίο διατύπωσε στα απομνημονεύματά της “Love, Pamela“, ότι της είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα, πριν από περίπου 30 χρόνια.

Η Anderson έγραψε στο βιβλίο της ότι στα γυρίσματα της σειράς “Home Improvement” το 1991, όταν αυτή ήταν 23 ετών και αυτός 37, της είχε δείξει το μόριό του.

Την πρώτη ημέρα γυρισμάτων, βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Tim ήταν στον διάδρομο με τη ρόμπα του” γράφει η Anderson, που υποδύθηκε τη Lisa στην τηλεοπτική κωμική σειρά στο ABC, με πρωταγωνιστή τον Tim Allen. Όπως προσθέτει η Anderson, “άνοιξε τη ρόμπα του πολύ γρήγορα και ήταν εντελώς γυμνός από κάτω”

Η Anderson, που είχε ποζάρει για το περιοδικό Playboy, συνεχίζει περιγράφοντας τις συνθήκες της συνάντησης: “Είπε ότι ήταν δίκαιο επειδή αυτός με είχε δει γυμνή. Τώρα είμαστε πάτσι. Γέλασα αμήχανα”.

Από την πλευρά του ο Tim Allen διέψευσε τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, λέγοντας: “Ποτέ δεν θα έκανα τέτοιο πράγμα“, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό που περιγράφει η 55χρονη Anderson “δεν συνέβη ποτέ

Η Pamela επανέρχεται στο θέμα σε συνέντευξή της στο ET Canada, και επέμεινε στον ισχυρισμό της, εξηγώντας την αιτία για την οποία ο τότε συμπρωταγωνιστής της βιάστηκε να τον διαψεύσει: “Πρέπει να το διαψεύσει επειδή, κοιτάξτε σε τι εποχές ζούμε. Αν έλεγε “ναι, το έκανα αυτό…” πολλές από αυτές τις ιστορίες είναι η κορυφή του παγόβουνου” επεσήμανε η σταρ.

Εξήγησε επίσης γιατί αποφάσισε να συμπεριλάβει την ιστορία στα απομνημονεύματά της: “Επειδή ήταν η πρώτη μου δουλειά, το Home Improvement, που ένιωθα ότι ήταν σημαντικό να πω.”

Η Anderson αποκάλυψε, επίσης, τι συνέβη μετά το υποτιθέμενο περιστατικό: “Έτρεξε πίσω στο δωμάτιό του και μετά ήταν ντροπιασμένος όλη μέρα και συμπεριφερόταν σαν ένα μικρό μπερδεμένο σχολιαρόπαιδο.

Δεν μπορείς να τα επινοήσεις αυτά. Πώς θα μπορούσες να το επινοήσεις αυτό;” επεσήμανε αφού ξαναδιηγήθηκε την ιστορία της.

Από την πλευρά του, ο Allen, σε δηλώσεις του στην Daily Mail, είπε: “Είναι εξαιρετική συνεργάτιδα, θα σας το πω αυτό. Είναι διασκεδαστικό κορίτσι. Όλοι την αγαπούσαν, αλλά όλοι στο ABC είναι λίγο απογοητευμένοι από τη… μνήμη της, ας το θέσω έτσι. Όλοι μας στην Disney/ABC, βασικά” και πρόσθεσε: “Είναι καλό κορίτσι“.

instyle.gr