Η Πάμελα Άντερσον διέλυσε την οικογένειά μου, καταγγέλλει η πρώην σύντροφος του 5ου συζύγου της σταρ
3 years, 2 months ago
6

Η 40χρονη καταγγέλλει ότι ήταν ακόμη μαζί με τον Νταν Χέιχερστ όταν η 53χρονη ηθοποιός τον… ξελόγιασε με τα θέλγητρά της

Το ρομαντικό love story της Πάμελα Άντερσον και ενός τεχνίτη που η σταρ προσέλαβε για επισκευές στο σπίτι της στον Καναδά, και κατέληξε να γίνει σωματοφύλακάς της και μετά  ο πέμπτος σύζυγός της, γοήτευσε το διαδίκτυο. Η 53χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια αποκάλυψε την περασμένη Τετάρτη αποκλειστικά στην Daily Mail όταν παντρεύτηκε τον 40χρονο Νταν Χέιχερστ την παραμονή των Χριστουγέννων σε ένα κτήμα της ειδυλλιακής πόλης Λέιντισμιθ, στη νήσο Βανκούβερ. Φωτογραφίες που δημοσίευσε το βρετανικό site έδειχναν την πρωταγωνίστρια του Baywatch να λάμπει χαμογελώντας ευτυχισμένη στην αγκαλιά του αγαπημένου της, και στην συνέντευξή της η ξανθιά καλλονή δήλωνε «πιο ευτυχισμένη από ποτέ άλλοτε».

Τα χαρμόσυνα νέα χαροποίησαν πολλούς φαν της 53χρονης που έσπευσαν να την συγχαρούν με αναρτήσεις τους στα social media. Υπάρχει όμως ένα άτομο που όχι μόνο δεν συμμερίζεται τη χαρά της βίγκαν ηθοποιού, αλλά την επικρίνει σφοδρά ως «αντροχωρίστρα», κατηγορώντας την ότι διέλυσε την οικογένειά της.

dan-proin
Ο Νταν και η Κάρεϊ

Πρόκειται για την πρώην του Χέιχερστ, που καταγγέλλει στην Sun πώς η 53χρονη παρέσυρε με τα θέλγητρά της τον 40χρονο άνδρα, το διάστημα που εκείνος διατηρούσε δεσμό με εκείνη. Η Κάρεϊ (το επώνυμο της οποίας δεν αναφέρεται από την εφημερίδα) λέει ότι ζούσε με τον Νταν τα περασμένα πέντε χρόνια βοηθώντας τον να μεγαλώσει τα δύο παιδιά του από προηγούμενη σχέση. Η γυναίκα, που είχε και η ίδια ένα παιδί από προηγούμενο γάμο, θεωρούσε ευτυχισμένη την οικογένεια των 5 ατόμων που είχαν δημιουργήσει, προτού εμφανιστεί στο προσκήνιο η Πάμελα και φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της.

Η Κάρεϊ, που πληροφορήθηκε τον γάμο του πρώην της από τις εφημερίδες, λέει ότι ο Χέιχερστ και η Πάμελα άρχισαν να έρχονται πιο κοντά στις αρχές του 2020, όταν οι δυο τους ήταν ακόμα μαζί. Λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο, ο 40χρονος έφυγε από το σπίτι τους για να μετακομίσει μαζί με τη νέα του αγαπημένη.

«Δεν είναι μια ρομαντική ιστορία αγάπης εν μέσω lockdown, όπως την παρουσιάζουν. Αποφάσισα να μιλήσω για να μάθει ο κόσμος ότι η σχέση που είχα εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, στην οποία εμπλέκονταν τρία παιδιά, διαλύθηκε εξαιτίας του παράνομου δεσμού της Παμ και του Νταν, που ξεκίνησε ενώ ήταν ακόμα μαζί μου», λέει η 42χρονη στην εφημερίδα.

dan-ekso

Όπως επισημαίνει, θεωρεί θλιβερό ότι ο κόσμος επικροτεί και ενθαρρύνει κάτι που ξεκίνησε με εξαπάτηση, ψέματα και επιλογές που σημάδεψαν τη ζωή τόσων ανθρώπων.

Ο καινούργιος έρωτας της Πάμελα δεν άνθισε από τη μία στιγμή στην άλλη, υπογραμμίζει η γυναίκα. «Δούλευε για εκείνη για πάνω από έξι μήνες από το φθινόπωρο του 2019. Δεν ήταν ακόμα σωματοφύλακάς της τότε, τον είχε προσλάβει ως τεχνίτη για εργασίες στο σπίτι της», σημειώνει, προσθέτοντας ότι αυτή η σχέση δεν προκάλεσε πόνο μόνο στην ίδια και στα τρία παιδιά, αλλά είχε ως συνέπεια ο Νταν να χάσει και φιλίες ατόμων τα οποία απογοήτευσε.

Η Κάρεϊ περιγράφει την ζωή της με τον Νταν και τα παιδιά τους ως ιδανική, προτού η Πάμελα τα διαλύσει όλα. Όταν πρωτοέπιασε δουλειά στο σπίτι της ο Χέιχερστ δεν ήταν ευχαριστημένος και συχνά της παραπονιόταν για το πόσο παράλογη και απαιτητική πελάτισσα ήταν η 53χρονη και πόσο τον ταλαιπωρούσε. Τον Ιανουάριο του 2020, η Πάμελα Άντερσον παντρεύτηκε τον παραγωγό Τζον Πίτερς, από τον οποίο χώρισε μόλις δύο εβδομάδες αργότερα. Το σχόλιο του Χέιχερστ στην τότε αγαπημένη του για τον γάμο αστραπή της αφεντικίνας του, την οποία έδειχνε να αντιπαθεί σφοδρά, ήταν πως πιθανότατα έγινε για το χρήμα.

dan_pam

Η Κάρεϊ εξηγεί ότι τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν στα τέλη του περασμένου Μαρτίου. Ο Νταν άρχισε να περνάει όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι όπου εργαζόταν. Μερικές φορές διανυκτέρευε εκεί και η 40χρονη απόμενε μόνη της να φροντίζει τα παιδιά. «Αρχικά αρνιόταν ότι συνέβαινε κάτι μεταξύ τους. Τελικά, όταν έφτασα στο σημείο να τον ρωτήσω αν είχαν κοιμηθεί μαζί, μου απάντησε: “θα σου πω μονάχα ότι ξεπέρασα το όριο”.»

Ο τότε αγαπημένος της Κάρεϊ της ζήτησε να συνεχίσει να ζει στο σπίτι τους και της ζήτησε συγγνώμη, λέγοντάς της ότι ήταν μπερδεμένος. «Μου ζήτησε να του δώσω χρόνο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο μυαλό του και εγώ το έκανα. Σύντομα δεν υπήρχε γυρισμός. Είχα γνωρίσει την Πάμελα και είχαμε φάει ένα βράδυ μαζί. Η κόρη μου δούλευε παλιά για εκείνη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», λέει η γυναίκα. Τελικά, μερικές εβδομάδες αργότερα, ο 40χρονος έφυγε οριστικά από το σπίτι.

dana
Tα μηνύματα που είχε ανταλλάξει το πρώην ζευγάρι για τον γάμο-αστραπή της Πάμελα

protothema.gr