Η Πολίνα Πορίζκοβα στα 57 της με μπικίνι μιλάει για ναρκισσισμό και δηλώνει «ένοχη»
1 year, 7 months ago
6

Ποιος είπε ότι στα 57 της, μία γυναίκα, δεν μπορεί να είναι σέξι; Το πρώην super model  Πολίνα Πορίζκοβα αποδομεί τις στερεοτυπικές αντιλήψεις περί ηλικιακών ορίων και αποδεικνύει περίτρανα ότι μία γυναίκα σε αυτή την ηλικία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από κάποια νεότερη.

Σε μία τελευταία της φωτογραφία με μπικίνι, στην οποία είναι πιο εντυπωσιακή και σέξι από ποτέ, η ίδια μιλάει για τον ναρκισσισμό των διασημοτήτων και δηλώνει «ένοχη όσο κανένας άλλος».

Η Πολίνα Πορίζκοβα τη δεκαετία του ‘80 υπήρξε ένα από τα πιο γοητευτικά και επιτυχημένα μοντέλα.

Στα 18 της χρόνια έγινε το πρώτο μοντέλο από την κεντρική Ευρώπη που πόζαρε για εξώφυλλο του Swimsuit Issue του Sports Illustrated. Το 1988 κατάφερε να γίνει το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο για μία συνεργασία στην ιστορία, όταν έκλεισε συμβόλαιο 6 εκατομμυρίων δολαρίων με την Estée Lauder. Σήμερα είναι 57 ετών και είναι αποφασισμένη να μην θεωρείται «αόρατη».

Αυτό φαίνεται και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς η ίδια δημοσιεύει κατά καιρούς στα social media φωτογραφίες, στις οποίες αναδεικνύει την τέλεια σιλουέτα της.

Κλείσιμο

Πριν λίγες μέρες η 57χρονη δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως πάντα «πίσω από μια λάμψη, κρύβεται μια γυναίκα με ανασφάλειες».

Ανέφερε επίσης, πως συχνά όταν συνδέουν κάποια με την «απόλυτη ομορφιά», ακυρώνουν όλες τις υπόλοιπες ιδιότητές της.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανάρτησε ένα στιγμιότυπο από μια φωτογράφιση που είχε κάνει για το Harper’s Bazaar της Τσεχίας και κάτω από αυτή έγραψε: «Όταν αναρτώ κάτι για τις ανασφάλειές μου, πολλοί από εσάς σχολιάζετε πως “αν σκέφτομαι εγώ ότι είναι δύσκολο, τότε τι να πείτε εσείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι”. Οι άνθρωποι νομίζουν πως η επιβεβαίωση για την εξωτερική μας εμφάνιση, χτίζει την αυτοπεποίθηση. Όμως, η αυτοπεποίθηση πηγάζει από το να σε επιβεβαιώνουν σαν άνθρωπο. Να σε ακούν και να σε αγαπούν. Το να σε θεωρούν όμορφη, ακυρώνει οτιδήποτε άλλο για εσένα. Η ομορφιά γίνεται η επαγγελματική σου κάρτα».

protothema.gr