Η πριγκίπισσα Σαρλίν βρήκε παρηγοριά στο Ρώσο δισεκατομμυριούχο και πρώην της Ναόμι Κάμπελ;
2 years, 4 months ago
6

Η θλιμμένη πριγκίπισσα φέρεται να βρίσκεται σε επαφή με τον Βλαντιμίρ Ντορονίν, ο οποίος της συμπαρίσταται σε αυτήν τη δύσκολη φάση που περνάει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun

Το στήριγμα της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό αποκαλύπτει η εφημερίδα «The Sun», την ώρα που η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου νοσηλεύεται σε ειδική κλινική, σε μία προσπάθεια να ανακτήσει τις δυνάμεις της, σωματικές και ψυχικές. Η 43χρονη μητέρα των διδύμων Γκαμπριέλα και Ζακ, φέρεται να έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Βλαντιμίρ Ντορονίν, Ρώσου δισεκατομμυριούχου και πρώην συντρόφου της μαύρης γαζέλας Ναόμι Κάμπελ.

Το βρετανικό δημοσίευμα επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται σε επαφή με τον Ντορονίν από τότε που εισήχθη σε μονάδα θεραπείας για άγνωστα ιατρικά θέματα, σε τοποθεσία την οποία δεν αποκαλύπτει το πριγκιπάτο του Μονακό. Υπενθυμίζεται ότι, επιστρέφοντας στη πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική, την περασμένη εβδομάδα, η Σαρλίν πέρασε 11 ημέρες στο Μονακό με τα παιδιά και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, προτού νοσηλευτεί, ύστερα από συμβουλές της πριγκιπικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος έχει αναλάβει την ανατροφή των εξάχρονων διδύμων Γκαμπριέλα και Ζακ, δήλωσε στα ΜΜΕ ότι η σύζυγός του «συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια». Ο ίδιος ζήτησε επίσης τη βοήθεια των δύο αδελφών του , της πριγκίπισσας Στεφανί και της πριγκίπισσας Καρολάιν, για να τον βοηθήσουν με τα παιδιά του που δεν θα έχουν την μητέρα τους στο πλευρό τους.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο πρίγκιπας Αλβέρτος υποστήριξε ότι, η σύζυγός του παραδέχτηκε ότι δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντά της, τη ζωή γενικότερα ή ακόμη και την οικογένειά της. Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει ότι η θλιμμένη πριγκίπισσα περνάει αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της με τον 59χρονο Ντορονίν. «Φαίνεται σαν να βρήκε σίγουρα κάποια βοήθεια από αυτόν εν μέσω των προβλημάτων στο γάμο της», αναφέρει πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

doronin

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, σε δηλώσεις του στο περιοδικό «People» αρνείται κατηγορηματικά ότι, τα ψυχολογικά προβλήματα της Σαρλίν σχετίζονται με τη σχέση τους που δείχνει να κλυδωνίζεται εν μέσω φημών για ουκ ολίγες απιστίες. Μάλιστα, τoν περασμένο Δεκέμβριο, έγινε γνωστό ότι έχει αποκτήσει παιδί με μία Βραζιλιάνα, με την οποία συνήψε ανάρμοστη σχέση στη διάρκεια του έγγαμου βίου του.

«Μάλλον πρόκειται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το γάμο μας. Θέλω να το κάνω σαφές. Αυτά δεν είναι προβλήματα στη σχέση μας. Είναι διαφορετικής φύσεως», τόνισε και πρόσθεσε: «Η Σαρλίν δεν κοιμόταν καλά εδώ και αρκετές μέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά. Έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις. Ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθήσει, στον κορωνοϊό» .

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, μιλώντας στο «Monaco Matin», αποκάλυψε ότι η σύζυγός του βρίσκεται μακριά από τον ίδιο και τα 6χρονα δίδυμα παιδιά τους. «Δεν βρίσκεται στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφτούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με ανάπαυση και παρακολούθηση».

Πρόσθεσε δε ότι τα παιδιά τους υπέφεραν από την απουσία της μητέρας τους, αλλά εκείνος προσπάθησε να την αντισταθμίσει συμμετέχοντας πιο ενεργά στη ζωή τους. «Για μένα είναι απλά τα πράγματα, προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου» συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος.