Η πρώην του Έλον Μασκ θέλει αυτιά ξωτικού και δόντια βαμπίρ – Η αντίδραση του δισεκατομμυριούχου
1 year, 7 months ago
6

Αυτιά ξωτικού και δόντια βαμπίρ θέλει να αποκτήσει η πρώην σύντροφος του Έλον Μασκ, Grimes, όπως αποκάλυψε η ίδια σε μία σειρά από tweets που έκανε.

Η Καναδή μουσικός και τραγουδίστρια μπήκε στο Twitter αυτή την εβδομάδα για να αποκαλύψει ότι θέλει να αποκτήσει αυτιά μυτερά σαν ξωτικού, ζητώντας μάλιστα και συμβουλές από οποιονδήποτε είχε εμπειρία επί του ζητήματος.

«Φοβάμαι μήπως ο χόνδρος του αυτιού δυσκολεύεται να επουλωθεί», έγραψε η Grimes στο Twitter. «Ειδικά ως μουσικός αυτή η επέμβαση φαίνεται επικίνδυνη, αλλά το ήθελα όλη μου τη ζωή». Σε άλλο tweet, είπε ότι «συζητά» να κάνει τη χειρουργική επέμβαση, αλλά ανησυχεί γιατί «απαιτεί μόνιμα ράμματα».

Μάλιστα, σε άλλο tweet αναρωτιέται «αν κανείς γνωρίζει κάποιον σπουδαίο/ασφαλή/ αξιόπιστο άνθρωπο που θα μπορούσε να μου βάλει δόντια βαμπίρ».

Μάλιστα, προέτρεψε τους ακολούθους της να της δώσουν συμβουλές και ζήτησε συγγνώμη αν τους φαίνεται περίεργο που το συζητά αυτό δημοσίως.  «Συγγνώμη αν είναι περιέργο να το συζητάω ανοιχτά, απλώς φαίνεται ανθυγιεινό ότι στα μέσα ενημέρωσης κρύβουμε τις αλλαγές στο σώμα. Επίσης, με ενδιαφέρει λιγότερο η συμβατική ομορφιά (θα κρατήσω τη μύτη μου)», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η αντίδραση του Έλον Μασκ

Κλείσιμο

Αυτά της τα tweets δεν γινόταν να αφήσει αναπάντητα ο Έλον Μασκ. «Τα αρνητικά του χειρουργείου για αυτιά ξωτικού πιθανότατα υπερτερούν των θετικών», έγραψε και η Grimes τού απάντησε: «Για να είμαι ειλικρινής, αυτό ακούγεται δουλειά για crispr. Είμαι στενοχωρημένη που γεννήθηκα μερικές γενιές νωρίτερα».

Όσο για το τι είναι CRISPR, τα αρχικά του αναφέρονται στο Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats που είναι «το χαρακτηριστικό ενός βακτηριακού αμυντικού συστήματος που αποτελεί τη βάση για την τεχνολογία επεξεργασίας γονιδιώματος CRISPR-Cas9», σύμφωνα με το Broad Institute of MIT and Harvard. Ο όρος χρησιμοποιείται για συστήματα «που μπορούν να προγραμματιστούν για να στοχεύουν συγκεκριμένα τμήματα γενετικού κώδικα και να επεξεργάζονται DNA σε ακριβείς τοποθεσίες, καθώς και για άλλους σκοπούς, όπως για νέα διαγνωστικά εργαλεία».

Υπενθυμίζεται πως ο Έλον Μασκ γνωρίστηκε με την Grimes το 2018 και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ήταν στο Met Gala της ίδιας χρονιάς. Τον Μάιο του 2020, απέκτησαν τον γιο τους και τον Δεκέμβριο του 2021 απέκτησαν το δεύτερο μέσω παρένθετης μητέρας.

protothema.gr