Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μαραντίνη μετά το σάλο με τη Χρηστίδου και η αποκάλυψη του Μουτσινά για το bullying που έχει δεχτεί
1 year, 4 months ago
6

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε σήμερα στην πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής «Για την Παρέα». Ο τραγουδιστής των Onirama μίλησε για τα επαγγελματικά του, αλλά και για πιο προσωπικά θέματα.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση κινήθηκε και γύρω από όσα συνέβησαν με την Σίσσυ Χρηστίδου τις τελευταίες ημέρες. Ο σύζυγός της τοποθετήθηκε ανοιχτά χθες για τα σχόλια εις βάρος της παρουσιάστριας.

Σήμερα λοιπόν εξήγησε το λόγο που πήρε δημόσια θέση. «Η ομάδα εκεί προφανώς πήγε να κάνει λίγο πλάκα… ο ένας παρέσερνε τον άλλον», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Πρώτον εμένα με ενοχλεί ότι κάποιος χλεύαζε τη γυναίκα μου και αυτό δεν το επιτρέπω. Κατά δεύτερον με ενοχλεί πολύ το μήνυμα πίσω από αυτό. Και ως ακροατής και ως γονιός και ως άνθρωπος που συναναστρέφεται με νέους γενικά. Με ενοχλεί να περνάει ένα μήνυμα από ανθρώπους που έχουν βήμα, ενός προτύπου που εγώ διαφωνώ πάρα πολύ».

Φρόντισε δε να εξηγήσει πως όλα τα σχόλια τον ενόχλησαν σε διαφορετικά επίπεδα και για αυτό το λόγο τοποθετήθηκε δημόσια. «Οφείλουμε με την αναγνωρισιμότητα που έχουμε να κάνουμε και κάτι από τον εαυτό μας. Για αυτό το λόγο θέλησα να οριοθετήσω κάτι σε σχέση με τη γυναίκα μου και κατά δεύτερο με ένα φαινόμενο που θεωρώ ότι πρέπει να το χειριστούμε αλλιώς», δήλωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Από τη μεριά του ο Νίκος Μουτσινάς, φρόντισε να δώσει τη δική του οπτική και εμπειρία. «Κι εγώ έχω δεχτεί bullying για τα κιλά, για τα μαλλιά… Επίσης παιδί χωρισμένων γονιών… Για κάποιο λόγο, αυτά περνούσαν. Θυμάμαι την ατάκα “έλα παιδιά είναι μη δίνεις σημασία”. Τα τελευταία χρόνια δόθηκε ένα τόσο δυνατό brand στο bullying και αντί να λιγοστέψουν τα συμβάντα έχουν διπλασιαστεί», επεσήμανε.