«Η Ρούλα Κορομηλά δεν μπορούσε να συνεχίσει γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει τίποτα όρθιο»
2 years, 4 months ago
6

«Η Ρούλα Κορομηλά ήταν πρωτοπόρος αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει τίποτα όρθιο»

 

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Γιάννης Γκελντής ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα τηλεοπτικής αποχής.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για την απουσία αυτή από τα τηλεοπτικά προγράμματα, τα ριάλιτι μαγειρικής και την Ρούλα Κορομηλά.

«Η μαγειρική έχει κουράσει στην τηλεόραση. Για τα νέα παιδιά αυτό δεν είναι μαγειρική. Είναι σαν να παίζεις πόλεμο στο playstation, αυτό είναι για μένα τα ριάλιτι μαγειρικής. Ο Άκης Πετρετζίκης κάνει εξαιρετική δουλειά, όπως και ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Η τηλεόραση σε “στίβει” σαν λεμονόκουπα όταν έχεις τρέξει τα χιλιόμετρά σου και δεν σε θέλουν πια στη δουλειά. Μου έγινε τηλεοπτική πρόταση από παραγωγό αλλά ήταν λάθος γιατί τα τρία παιδιά στο MasterChef έχουν βάλει τον πήχη τόσο ψηλά και όλα τα άλλα είναι αντιγραφή κι εγώ σε αντιγραφές δεν πάω», είπε ο Γιάννης Γκελντής.

 

«Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε σήμερα να ήμουν κάπου. Πολλές φορές μπορείς να πεις ότι η τηλεόραση σε στύβει και σε πετάει σαν λεμονόκουπα. Όταν έχεις τρέξει τα χιλιόμετρα σου, έχουν κάνει δουλειά μαζί σου και δεν σε θέλουν πια και καλά κάνουν», συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Γιάννης Γκελντής.

Μιλώντας για την Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη είπε ότι η δεύτερη είναι «βασίλισσα, κομπιούτερ, εξαιρετική».

 

«Η Ρούλα Κορομηλά ήταν πρωτοπόρος αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει τίποτα όρθιο», ανέφερε.

«Μου αρέσει να βγάζω νέα παιδιά», δήλωσε και αναφέρθηκε στον Αθηναγόρα Κωστάκο, στον Πάνο Ιωαννίδη και τον Γκίκα που όπως είπε δεν έχει καλές σχέσεις.

enimerotiko.gr