Η Σία Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη: Στην πρώτη μας γνωριμία ήμουν πολύ ειρωνική μαζί του
2 years, 2 months ago
6

Μία εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή “Προσωπικά” και την Έλενα Κατρίτση παραχώρησε η Σία Κοσιώνη την Κυριακή.

Η γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη τους γνωριμία.

Κατά την διάρκεια της συζήτησής της με την παρουσιάστρια της ΕΡΤ, η εκπομπή μετέδωσε ένα βίντεο με τον Κώστα Μπακογιάννη, στο οποίο ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε ότι: “Η πρώτη γνωριμία με την Σία Κοσιώνη ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Με παίρνουν τηλέφωνο ένα πρωί και μου λένε ‘θέλει να σε βγάλει στο ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω ‘προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ’. Ξαναβρεθήκαμε μερικά χρόνια αργότερα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία”.

Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα όσα είπε on camera ο Κώστας Μπακογιάννης, υπογραμμίζοντας ότι ήταν ιδιαίτερα ειρωνική και σκληρή μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του, αλλά ότι απλά κάνει την δουλειά της.

Ακόμη, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε στο βίντεο ότι “Η δυσκολία που αντιμετωπίζουμε με την Σία Κοσιώνη είναι ότι και οι δυο ζούμε δημόσιες ζωές. Είμαστε και οι δύο εξ ανάγκης, αλλά και από επιλογή εκτεθειμένοι στο φως της δημοσιότητας. Ταυτόχρονα, έχουμε δουλειές απαιτητικές. Δε θέλουμε να μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Η Σία Κοσιώνη ήταν δημοσιογράφος και παρουσιάστρια των ειδήσεων πολύ πριν γνωρίσει εμένα. Πρωθυπουργοί φοβούνται να την αντιμετωπίσουν σε μια συνέντευξη κι αυτό δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Είναι μια ιδιαίτερη συνθήκη που την έχουμε χτίσει με αγάπη”.

“Ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, προφανώς όταν γνώρισα τον Κώστα Μπακογιάννη και ένιωσα κάποια στιγμή ότι η σχέση μας μπορεί να σοβαρέψει, σκέφτηκα ότι ίσως αυτό επηρεάσει τη δουλειά μου. Είπαμε ότι διακριτικά θα είμαστε μαζί και καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του, προφανώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου”, πρόσθεσε από την πλευρά της η Σία Κοσιώνη.

enikos.gr