Η Σίνθια Νίξον έχασε τη μάχη για τη Νέα Υόρκη – Η ανάρτηση μετά την ήττα [pics]
1 year, 6 months ago
6

Η «Μιράντα» του Sex and the City έδωσε τη μάχη της για να εκλεγεί κυβερνήτης στη Νέα Υόρκη αλλά τελικά ηττήθηκε από τον Άντριου Κούομο που κατέχει τη θέση από το 2011. Η αντίδραση της ηθοποιού μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η ηθοποιός Σίνθια Νίξον, γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City», δεν κατάφερε να εκθρονίσει τον ισχυρό κυβερνήτη της Πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, ο οποίος επικράτησε με άνεση την Πέμπτη στην εσωκομματική διαδικασία των δημοκρατικών για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του κόμματος για το αξίωμα.

Ο κυβερνήτης, 60 ετών, που βρίσκεται στον θώκο αυτό από το 2011, ουσιαστικά έχει πλέον σχεδόν εξασφαλισμένη μια νέα τετραετή θητεία μετά τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, καθώς η Πολιτεία της Νέας Υόρκης αποτελεί ιστορικά οχυρό των δημοκρατικών.

Ποια είναι η Σίνθια Νίξον

Η Σίνθια Νίξον εκτός από ηθοποιός είναι γνωστή ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γκέι και για την ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού (ασθένεια με την οποία και η ίδια πάλεψε), παντρεμένη με γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών. Τα δυο μεγαλύτερα αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου της γάμου με τον καθηγητή αγγλικών Ντάνι Μόζες.

Ο μικρός Μαξ γεννήθηκε το 2011 από την σύζυγό της Κριστίν Μαρινόνι, η οποία είχε διατελέσει σύμβουλος εκπαίδευσης του δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Αν η Νίξον κέρδιζε θα ήταν η πρώτη αμφιφυλόφιλη γυναίκα στο ύπατο αξίωμα της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Η Νίξον με ανάρτησή της στο instagram ευχαρίστησε τον κόσμο που την πίστεψε και τη στήριξε. «Ξεκινήσαμε κάτι εδώ στη Νέα Υόρκη και δεν τελειώνει σήμερα. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Και γνωρίζω ότι μαζί θα κερδίσουμε αυτή την μάχη..» έγραψε η ηθοποιός και ακτιβίστρια που όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει.

Δείτε την ανάρτηση της Σίνθια Νίξον

View this post on Instagram

Thank you all for believing and fighting and leaving it all on the field. ⁣ ⁣ We started something here in New York, and it doesn’t end today. ⁣ ⁣ This is just the beginning. And I know that together, we will win this fight.

A post shared by Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) on