Η Σοφία Αβραμάκη βάλθηκε να μας στείλει… αδιάβαστους – Μικροσκοπικό μπικίνι και αναλογίες που κολάζουν
1 month, 2 days ago
6

Η Σοφιάννα Αβραμάκη μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Η Σοφιάnνα Αβραμάκη μετά το εκρηκτικό της πέρασμα από το Survivor αποφάσισε να… τρελάνει τους διαδικτυακούς της φίλους ξανά.

Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης κόβει την ανάσα σε κάθε της εμφάνιση και οι μετοχές της συνεχώς ανεβαίνουν.

Η σέξι φυσικοθεραπεύτρια με την τελευταία της ανάρτηση μοίρασε εγκεφαλικά και έδειξε τις τέλειες αναλογίες της.

Έβαλα το μικροσκοπικό της μπικίνι και πόζαρε με ταλέντο μοντέλου αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το σώμα της.

H Σοφιάννα Αβραμάκη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor είχε μιλήσει τόσο για την σχέση της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και για το ποιους παίκτες θα εξαφάνιζε από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Με την Ασημίνα ήμασταν κολλητές φίλες μέσα στο Survivor. Μεσολάβησαν όμως αρκετά πραγματάκια μεταξύ μας. Ανέφερε και αυτή κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη το οποίο ήταν ψευδές. Το είπε αντιδραστικά γιατί είχα υπερασπιστεί τον Άρη σε ένα περιστατικό, το οποίο έδωσε άλλη βαρύτητα στην όλη κατηγορία γιατί είναι άλλο να το λέει ένα άτομο που βρίσκεστε κοντά που είστε φίλες και είναι άλλο να το λέει ο Εμμανουήλ και η Βρισηίδα που θα ακουστεί περισσότερο σαν κουτσομπολιό. Δεν είναι όμως ότι δεν θα ξαναμιλήσω στην Ασημίνα ή ότι δεν θα χαρώ εάν κερδίσει το Survivor ή αν θα φτάσει μακριά», είχε πει η ίδια.

Δείτε την ανάρτηση