Η τελευταία συνέντευξη της «θλιμμένης πριγκίπισσας» του Κατάρ: «Η ζωή μου ήταν μια κόλαση»
1 year, 9 months ago
6

Nεκρή βρέθηκε στην ισπανική πόλη Μαρμπέγια η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Κάσια Γκαλάνιο, από ύποπτη υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η ίδια, είχε μιλήσει για την «εφιαλτική» ζωή της στο αξίωμα σε μια συνέντευξή της, λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει.

Η 45χρονη, τρίτη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Abdelaziz bin Khalifa Al Thani, 73 ετών, περιέγραψε πώς η μετάβαση από ένα «κανονικό σπίτι» στις ΗΠΑ – όπου μεγάλωσε – στην ένταξη στη βασιλική οικογένεια ήταν μια μεγάλη δοκιμασία, η οποία έφερε «περισσότερα χρήματα» και «περισσότερα προβλήματα».

Παντρεύτηκε τον πρίγκιπα όταν ήταν 19 ετών και φοιτήτρια στο Παρίσι. Παρά την 28χρονη διαφορά ηλικίας τους απέκτησαν τρεις κόρες.

Όμως το ζευγάρι χώρισε το 2007 και όλα άλλαξαν ξανά για την Γκαλάνιο. Έπρεπε να πουλήσει τα κοσμήματά της για να βγάλει χρήματα.

Η γυναίκα, η οποία συναναστρεφόταν με αστέρες του Χόλιγουντ και είχε 500.000 ακολούθους στο Instagram, έδινε επίσης μεγάλη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών της.

Την Κυριακή, βρέθηκε νεκρή στο συγκρότημα διαμερισμάτων της στη Μαρμπέλα, όταν μια από τις κόρες της ειδοποίησε την ισπανική αστυνομία από το Παρίσι, ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της για μέρες, ανέφερε η El Pais.

Λίγε εβδομάδες πριν το μοιραίο, η Κάσια, η οποία ήταν πολωνικής καταγωγής, μίλησε για την ταραχώδη σχέση της με τον πρώην υπουργό οικονομικών του Κατάρ.

Όπως είπε στη συνέντευξή της στις 17 Απριλίου, ήταν σαν να ζούσε σε ένα «χρυσό κλουβί», επιθυμώντας την ελευθερία από τον πρώην σύζυγό της, για τον οποίο ισχυρίστηκε ότι αρνιόταν να πληρώσει διατροφή για τις κόρες τους.

«Η ζωή μου ήταν μια κόλαση»

Όπως είχε πει στο Women’s World: «Τα χρήματα είναι κατάρα γιατί σε απομονώνουν από πολλούς ανθρώπους. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος».

«Μεγάλωσα σε ένα απλό και κανονικό σπίτι, οπότε ήταν ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος… Μεγάλωσα στις ΗΠΑ και το να μπω στη βασιλική οικογένεια ως Αμερικανή ήταν κάτι εντελώς πρωτόγνωρο. Υπάρχει η παροιμία, περισσότερα χρήματα, περισσότερα προβλήματα…»

Η πρώην πριγκίπισσα είχε αποκαλύψει ότι χρειάστηκε ακόμη και να πουλήσει τα δικά της κοσμήματα ως αποτέλεσμα του μακροχρόνιου διαζυγίου τους, παρά το γεγονός ότι ζούσε σε μια πολυτελή βίλα στην Ισπανία.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με επικρίνουν ότι θέλω χρήματα, αλλά πρέπει να φροντίζω τα παιδιά μου. Ο Abdelaziz θέλει να με ελέγχει μέσω των παιδιών, κάτι που μόνο τα πληγώνει».

Μίλησε για τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους και για όταν τον ερωτεύτηκε στο Παρίσι. Ωστόσο, αναφερόμενη στον χωρισμό τους είπε ότι: «Επειδή υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ μας και μερικά μέλη της οικογένειας ενδιάμεσα, απλά χωρίσαμε.

Ήθελα να ζήσω τη ζωή μου, ήμουν ακόμα πολύ μικρή και είχα τα παιδιά μου επίσης πολύ μικρά, έτσι ήθελα να ζήσω τη ζωή μου και είχε ήδη τελειώσει αυτό το κομμάτι για μένα». «Η ζωή μου ήταν μια κόλαση».

«Η Μέση Ανατολή είναι ακόμα πολύ διαφορετική, οι γυναίκες αντιμετωπίζονται πολύ διαφορετικά από τους άνδρες» πρόσθεσε. Σημειώνεται, ότι ο Abdelaziz έχει κατηγορηθεί ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια από τις κόρες τους και την ανάγκασε να κοιμηθεί στο κρεβάτι του.

in.gr