Η τραγουδίστρια που… τρέλανε και τον Αρναούτογλου με την αποκαλυπτική εμφάνισή της
25 days ago
6

H Έλενα Γκρέκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show». H τραγουδίστρια που επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι «Αντίγραφό μου» εξήγησε τους λόγους που έμεινε μακριά από το τραγούδι για αρκετά χρόνια.

Αρχικά όπως είπε το έκανε για να μείνει κοντά στο παιδί της και μπορεί αυτό να είχε κάποιο κόστος επαγγελματικά, αλλά αυτό δεν την πειράζει. «Σταμάτησα το τραγούδι για τρία χρόνια λόγω του γιου μου, μου έλειπε η δουλειά μου, αλλά ήξερα ότι οι συνθήκες ήταν δύσκολες», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η Έλενα θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στη μουσική, τα μαθήματα πιάνου, το κλσσικό τραγούδι και τη συμμαθήτριά της, από την οποία εμπνεύστηκε το καλλιτεχνικό της επώνυμο.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως προσπάθησε να κάνει καριέρα με το επίθετο της γιαγιάς της «Πασχαλίδου», ωστόσο αυτό μπέρδεψε τους θαυμαστές της, κι έτσι ξαναγύρισε στο Γκρέκου.

Μιλώντας για το πώς προέκυψε το «Γκρέκου» αποκάλυψε πως της το έβγαλε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο που ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι και της άρεσε.

in.gr