Η Τζέμα Γουίλαν αποκάλυψε πώς ήταν πραγματικά τα γυρίσματα των σκηνών με σεξ στο «Game of Thrones»
2 years, 5 months ago
6

Οι ηθοποιοί «σχεδόν κυριολεκτικά» αφέθηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών σκηνών του «Game of Thrones» — συμπεριλαμβανομένης και της Γιάρα Γκρέιτζοϊ, υποστήριξε η 40χρονη Βρετανίδα ηθοποιός

Η Τζέμα Γουίλαν αποκάλυψε πώς ήταν πραγματικά τα γυρίσματα των σκηνών με σεξ στο «Game of Thrones».

Η 40χρονη Βρετανίδα ηθοποιός η οποία υποδυόταν τη Γιάρα Γκρέιτζοϊ, στην αμερικανική δραματική σειρά επικής φαντασίας, που βασίζεται στη σειρά βιβλίων Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου, μιλώντας με ειλικρίνεια για την εμπειρία της στα γυρίσματα ανέφερε πως το καστ ήταν εξαιρετικό στο να «φροντίζει ο ένας τον άλλον» αρκετές φορές ακόμα ξεπερνώντας και το σενάριο.

«Συνήθιζαν να λένε: “Όταν φωνάζουμε δράση, προχωρήστε!”, και θα μπορούσε να είναι ένα είδος ξέφρενου χάους», είπε ο Τζέμα Γουίλαν, στον Guardian. «Αλλά μεταξύ των ηθοποιών υπήρχε πάντα το ένστικτο του ελέγχου», είπε η ηθοποιός.

γαμε

Πράγματι, οι ηθοποιοί «σχεδόν κυριολεκτικά» αφέθηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών σκηνών του «Game of Thrones» — συμπεριλαμβανομένης και της Γιάρα Γκρέιτζοϊ.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν η Τζέμα Γουίλαν θα συμμετάσχει στο επερχόμενο prequel του “Game of Thrones” “House of the Dragon”.