Η Τζένιφερ Λόρενς για την τραγωδία που έζησε: «Πετάω με ιδιωτικό αεροπλάνο και μου αξίζει ο θάνατος»
2 years, 4 months ago
6

Η Τζένιφερ Λόρενς έκανε ένα δυναμικό come-back στην  κινηματογραφική βιομηχανία και στην πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε τόσο για το επίτευγμά της ως γυναίκα να λάβει κι εκείνη υψηλή αμοιβή, καθώς και για την τραγωδία που έζησε στο παρελθόν

Η Τζένιφερ Λόρενς «πάλεψε» πολύ σκληρά για να εμφανίζεται πρώτο το όνομά της στους τίτλους αρχής της ταινίας «Don’t Look Up», όπου και συμπρωταγωνιστεί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τελικά, τα κατάφερε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Page Six, η 31χρονη σταρ δήλωσε πως νιώθει πολύ περήφανη για το επίτευγμά της, ακόμα κι αν δεν έλαβε την ίδια αμοιβή με τον συμπρωταγωνιστή της.

«Πήρα 25 εκατ. δολάρια και ο Λίο 30», δήλωσε αρχικά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούν για το στερεότυπο του Χόλιγουντ, που θέλει τις γυναίκες να μην αμοίβονται με τόσο υψηλά ποσά όπως οι άνδρες της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

«Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, γιατί η αλήθεια είναι πως εκείνος είναι που φέρνει τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσω να μάχομαι για τις ίσες αμοιβές ανδρών και γυναικών», δήλωσε η ηθοποιός.

Στην ταινία, εκείνη και ο Λεονάρντο ντι Κάπριο υποδύονται ένα ζευγάρι αστρονόμων, που προσπαθεί να προειδοποιήσει τον υπόλοιπο κόσμο για την έλευση ενός επικίνδυνου κομήτη.

Με αφορμή τον ρόλο της στην ταινία, η Τζένιφερ Λόρενς έφερε στο μυαλό της ένα εφιαλτικό περιστατικό, που είχε βιώσει, όταν ξαφνικά πριν κάποια χρόνια, το ιδιωτικό αεροπλάνο, στο οποίο επέβαινε, έπιασε φωτιά.

Η ηθοποιός ήταν η μία από τους δύο επιβάτες που βρίσκονταν στην πτήση. Ο δεύτερος ήταν ο γιος του γιατρού που είχε βοηθήσει την μητέρα της να γεννήσει την Τζένιφερ Λόρενς και τους δύο αδελφούς της.

«Ξεκίνησα να προσεύχομαι και να στέλνω ηχητικά μηνύματα στην οικογένειά μου για να τους αποχαιρετήσω. Τους ευχόμουν να έχουν μία υπέροχη ζωή και τους έλεγα πόσο λυπάμαι. Θυμάμαι που έλεγα: “Θεέ μου, είμαι θύμα της φωτιάς, σε παρακαλώ, άσε με να κρατήσω τα μαλλιά μου”. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος. Σιχαίνομαι τις πτήσεις και δυστυχώς πρέπει να πετάω συνέχεια. Και ναι, ξέρω ότι πετάω με ιδιωτικό αεροπλάνο και ότι μου αξίζει ο θάνατος», δήλωσε.

Όπως είπε στο τέλος της συνέντευξής της, όταν χρειάστηκε να πετάξει ξανά με αεροπλάνο, το έκανε «αναίσθητη». «Με βοήθησαν ένα μεγάλο χάπι και αρκετά μπουκαλάκια ρούμι», αποκάλυψε.