Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας έβαλε φόρεμα γεμάτο… τρύπες
2 years, 5 months ago
6

Κατά την επίσκεψή της στο Όσλο έκλεψε την παράσταση με το τολμηρό γαλάζιο φόρεμα

Ανατρέποντας τα βασιλικά ενδυματολογικά δεδομένα, η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας εντυπωσίασε μ’ ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με τρύπες κατά την επίσκεψή της στη Νορβηγία.

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ, η Μάξιμα εθεάθη με τολμηρή γαλάζια τουαλέτα σε μουσική εκδήλωση στο Όσλο και, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε την παράσταση.

Galaconcert in MUNCH Oslo

Η 50χρονη μητέρα τριών παιδιών εμφανίστηκε μ’ ένα γαλάζιο μακρύ φόρεμα γεμάτο τρύπες σε διάφορα σημεία του υφάσματος αφήνοντας την ανδρική φαντασία να… καλπάσει.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερία «Daily Mail», το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας παρακολούθησε εκδήλωση με την τσελίστρια Χάριερ Κρίτσγκι να ταξιδεύει το κοινό με τους μελωδικούς της ήχους στην αίθουσα «Munchmuseum».

queen

Κάτω από το εντυπωσιακό γαλάζιο φόρεμα της Μάξιμα, υπήρχε μία φόδρα στο χρώμα του δέρματος προκειμένου να μην εκθέσει τη μονάρχη.

Το βασιλικό ζευγάρι της Ολλανδίας συνοδευόταν από τον βασιλιά Χάραλντ της Νορβηγίας και τη σύζυγό του βασίλισσα Σόνια.

Γνωστή για την αγάπη της για τα αξεσουάρ, η Βασίλισσα Μάξιμα συνδύασε το φόρεμά της μ’ ένα βραχιόλι από κεχριμπάρι κι ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια με ασορτί δαχτυλίδι.

«Έδειχνε λαμπερή φορώντας μάσκαρα να ενισχύει τις φυσικές μακριές βλεφαρίδες της και μια ζεστή σκιά ματιών», σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.