Η «βόμβα» πυροδοτήθηκε: H 48χρονη πρώην σύζυγος του Scottie Pippen επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον 32χρονο γιο του Michael Jordan
1 year, 2 months ago
6

Τους τελευταίους μήνες είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν την πρώην σύζυγο του Scottie Pippen, Larsa να διατηρεί σχέση με τον γιο του Michael Jordan, Marcus. Η 48χρονη και ο 32χρονος είχαν απαθανατιστεί να βγαίνουν ραντεβού μαζί, με την Larsa να υποστηρίζει ότι είναι απλά “φίλοι”.

Η πρώην σύζυγος του Scottie Pippen, ωστόσο, αποφάσισε να σταματήσει να κρύβεται και να επιβεβαιώσει τη σχέση με της με τον γιο του συμπαίκτη του άντρα της στους Σικάγο Μπουλς. Συγκεκριμένα η Larsa Pippen, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει με τον Marcus Jordan, με φόντο μια τεράστια φανέλα του θρυλικού πατέρα του, Michael.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larsa Pippen (@larsapippen)

Όπως είναι γνωστό ο Michael Jordan και ο Scottie Pippen ήταν συμπαίκτες στην ομάδα των Σικάγο Μπουλς, που κατέκτησε έξι πρωταθλήματα στο NBA. Οι δυο τους ήταν φίλοι κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ωστόσο, οι σχέσεις του διαταράχθηκαν όταν κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του ESPN, The Last Dance. Η κόντρα τους συνεχίστηκε όταν κυκλοφόρησε το Unguarded, η αυτοβιογραφία του Pippen.

Ο Ινδιάνος τα έβαλε δημόσια με τον Jordan, ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε και παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ του ESPN, The Last Dance. “Δεν θα γινόταν ποτέ αυτός που έγινε, αν δεν είχε και εμάς στο πλευρό του”, ανέφερε ο Pippen για τον Jordan.

instyle.gr