Ιάκωβος Μυλωνάς : «Όταν είπα ότι θα βγω σε εκπομπή, αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες δεν θα κοιμήθηκαν»
4 months, 10 days ago
6

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς διηγείται ότι σκηνοθέτης στο Εθνικό άνοιξε την πόρτα με τη ρόμπα και τον ρώτησε «Είσαι κι εσύ γκέι; Θες να κάνουμε κάτι;»

Σε καταγγελίες προχώρησε και ο ηθοποιός Ιάκωβος Μυλωνάς σχετικά με όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος.

«Έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις άπειρες. Από τη στιγμή που ήρθε η πρόσκλησή σου για την εκπομπή και είπα ότι θα έρθω σε σένα, φαντάζομαι ότι δε θα κοιμήθηκαν αρκετοί ομοφυλόφιλοι σκηνοθέτες» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Γνωστοί σκηνοθέτες που έλεγες: ‘’Θεέ μου θα βρω δουλειά και θα ανοίξει η καριέρα μου’’’, να σου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο… Ο ένας σκηνοθέτης να σου ανοίγει την πόρτα με τη ρόμπα και να σου λέει: ‘’Είμαι γκέι’’ σε οντισιόν Εθνικού Θεάτρου. Δικό μου βίωμα είναι αυτό. Και να μου λέει ‘’Είσαι κι εσύ γκέι; Θες να κάνουμε κάτι;’’. Δεν είναι ότι βρεθήκαμε σε κάποιο μπαρ. Νιώθεις άσχημα που δεν είσαι ομοφυλόφιλος» εξήγησε μιλώντας στον Alpha.

Και πρόσθεσε: «Ο άλλος μου είπε ότι με την αξιοπρέπεια που έχεις, δεν θα κάνεις ποτέ καριέρα και ότι δεν βλέπεις τους ζεν πρεμιέ που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν. Βγάζανε ονόματα που όλοι κάνανε τα πάντα με όλους, κι εσύ έπρεπε να το κάνεις αυτό για να υπάρξεις σε αυτό το κύκλωμα (…) Σε βάζουν σε μια κατάσταση ότι πρέπει να είσαι ομοφυλόφιλος για  να πας μπροστά».

Δείτε όσα είπε ο Ιάκωβος Μυλωνάς:

in.gr