Ίαν Στρατής: Το αληθινό όνομα, η 1η εμφάνιση στα 11 δίπλα στην Κορομηλά, το X-Factor και το όχι σε 30.000€
2 years, 5 months ago
6

Ο Ίαν Στρατής ( Κωνσταντίνος) γύρω στα 20 ξεκίνησε σαν ερασιτέχνης ηθοποιός προσπαθώντας να βρει λίγο φως προς τη δημοσιότητα.Το Ίαν είναι παρμένο από τον Ian Gillan, και του το “χάρισε” ο κιθαρίστας από την πρώτη του μπάντα.

 

Της: Έπη Τρίμη

Ως μαθητής ήταν άτακτος αλλά αγαπητός από όλους τους καθηγητές. Σπούδασε τεχνικός υπολογιστών και έκανε την πρακτική του στην ΕΡΤ. Έχει επίσης δουλέψει πολλά χρόνια ως μπάρμαν σε κάποια από τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας.

Τα βήματα προς τη δημοσιότητα

Στο βιογραφικό του Ίαν Στρατή υπάρχουν διάφορες συμμετοχές σε σκηνές και θέατρα, αλλά λίγους μήνες πριν το X-Factor, ξεχώρισε συμμετέχοντας σε θεατρική παράσταση στην Αθηναϊκή Σκηνή.

Σε ηλικία 11 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή Καλώς τους της Ρούλας Κορομηλά στον Alpha. Το 2016 δήλωσε συμμετοχή στο μουσικό διαγωνισμό The X-Factor, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Ακολούθησαν πολλές live εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα μιούζικαλ. Πέρσι, ήταν ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Ρότερνταμ, ενώ ο ίδιος δηλώνει ανοιχτός να βρεθεί στη σκηνή του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης.

 

Του αρέσουν οι προκλήσεις και γι’αυτό πέρυσι, πήρε μέρος στο YFSF. Δεν ήξερε αν θα τα καταφέρει, όπως δεν ήξερε και ότι μπορεί να χορέψει. Ο Ίαν, ήταν επάξια ο νικητής του σόου! Έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση ως ηθοποιός, στη σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες”. Και τον περασμένο Οκτώβριο, συμμετείχε στη μεταγλώττιση της ταινίας “Γέτι: ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων”.

Στο παρελθόν, ήμουν αντιδραστικός

Ο Ίαν Στρατής επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν επιλεκτικό και περίεργο σε δουλειές που του προτάθηκαν τον πρώτο καιρό μετά τη συμμετοχή του στο X-Factor λέγοντας ότι ήταν αντιδραστικός γιατί δέχθηκε πιέσεις να κάνει πράγματα που δεν ήθελε. «Ναι, ήμουν αντιδραστικός επειδή ήθελαν να κάνω διαφήμιση και δεν ήθελα. Όσο μεγαλώνω, όμως, γίνομαι πιο διπλωμάτης», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.Να σημειωθεί πως Θέλει οι δουλειές που επιλέγει να τον κάνουν να νιώθει καλά, τα χρήματα δεν τον ενδιέφεραν ποτέ. Μάλιστα κάποτε, μια εταιρεία ρούχων του πρότεινε να ντύνεται αποκλειστικά με αυτήν για 30.000 ευρώ και εκείνος αρνήθηκε επειδή πολύ απλά, δεν ήταν το στυλ του.

Ο Ίαν Στρατής επέστρεψε στη σκηνή του YFSF All Star και ήταν πιο εκρηκτικός από ποτέ

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταμφιεσμένος στον Robbie Williams και ερμηνεύοντας το θρυλικό “Let me Entertain you”, φόρεσε την ολόσωμη ροκ φόρμα του διάσημου pop star και τα έσπασε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar με τους κριτές να μην μπορούν παρά να αναγνωρίσουν το ταλέντο του.

 

Είμαι σε σχέση με ένα κορίτσι που είναι από το χώρο

Δηλώνει δίκαιος, εσωστρεφής και ρομαντικός. Όταν είναι σε σχέση, περνάει καλύτερα. Ο Ίαν Στρατής είναι ερωτευμένος όπως αποκάλυψε «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μάλιστα με κορίτσι από το χώρο. Μιλώντας στην Φωτεινή Ψυχίδου, ο τραγουδιστής δήλωσε: “Είμαι πολύ καλά. Είμαι σε σχέση. Όχι στη σχέση που ήμουν πέρυσι. Θα μπορούσα να πει κανείς ότι είναι από τον χώρο. Κάπου βγήκε η “βρώμα” ότι είμαστε μαζί, αλλά αλήθεια είμαι πολύ χαρούμενος”.

Είναι αυτή η κοπέλα η Ειρήνη Καζαριάν;

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης άφησε να εννοηθεί πως εννοεί εκείνη από τα συμφραζόμενά του, παρόλα αυτά η παρέα έθεσε ερωτηματικά…Να θυμίσουμε ότι πέρυσι περίπου τέτοια εποχή, ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει τον Ίαν Στρατή και την Ειρήνη Καζαριάν σε βραδινή τους έξοδο, ενώ στην συνέχεια οι δυο τους συνεργάστηκαν στο βιντεοκλίπ του καλλιτέχνη.

 

enimerotiko.gr