Ιάσονας Μανδηλάς – Όταν έκανα παρέα με κορίτσια έλεγαν «ο ομοφυλόφιλος»
2 years, 4 months ago
6

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Ιάσονας Μανδηλάς. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, χορευτής και τραγουδιστής αναφέρθηκε στην καριέρα του και στο bullying που δεχόταν από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο.

«Είμαι σε πάρα πολύ καλή φάση, γιατί έχουμε ξεκινήσει με το θέατρο. Παίζω στο musical «Hair» στο θέατρο «Ριάλτο». Ο κόσμος έρχεται και έχουμε μπει και εμείς σε ρυθμό. Το είχαμε ανάγκη», είπε αρχικά.

«Στην καραντίνα πήρα 12 κιλά και μου “έσκασε” λίγο ψυχοσωματικά τώρα», πρόσθεσε και εξήγησε ότι «μικρός έκανα πρωταθλητισμό και μετά ερωτεύτηκα το χορό».

«Όταν έκανα παρέα…»

«Είχα άγνοια κινδύνου όταν πήγα στο Λονδίνο», περιέγραψε ο ίδιος για τις σπουδές του στο εξωτερικό, ενώ αναφερόμενος στις συνεργασίες που έχει ξεχωρίσει τόνισε: «Χόρεψα για τον Ρόμπι Γουίλιαμς στο Λονδίνο, όταν τραγούδησε με τους Take That».

«Η Έλενα Παπαρίζου είναι μαγικός άνθρωπος, είναι ένας από τους λόγους που είμαι καλλιτέχνης», σημείωσε ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Αναφερόμενος στο bullying που δέχτηκε μεγαλώνοντας, είπε: «Πολλά χρόνια δεχόμουν bullying, από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο. Όταν έκανα παρέα με κορίτσια έλεγαν «ο ομοφυλόφιλος», όταν πήγα εξωτερικό «ο Έλληνας, που έχετε καταστρέψει την Ευρώπη». Μου έχουν στείλει απειλή στα social media, μου έχουν πει ότι ξέρουν που μένω και θα έρθουν να με σκοτώσουν».

«Δεν πιστεύω στο Θεό, δεν πιστεύω στη θρησκεία, για αυτό το λόγο δεν έχω βαφτιστεί. Μου είπαν όταν μεγαλώσεις θα αποφασίσεις αν θέλεις να βαφτιστείς», εξήγησε κλείνοντας ο Ιάσονας Μανδηλάς.

 

in.gr