Ίχνος κυτταρίτιδας, στήθος πέτρα, κοιλιακοί φέτες: Έτσι είναι το σώμα της Δήμητρας Ματσούκα στα 48, χωρίς ρετούς
1 year, 4 months ago
6

Η Δήμητρα Ματσούκα στα 48 της χρόνια διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, το οποίο θα ζήλευαν πολύ νεότερες από εκείνη γυναίκες.

 

Μπορεί να μπήκε ο Νοέμβρης, ωστόσο, οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, επέτρεψαν στην ηθοποιό να συνεχίσει τα μπάνια της στη θάλασσα.

Έτσι, απόλαυσε τις βουτιές της και στη συνέχεια την ηλιοθεραπεία, φορώντας ένα φούξια μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το υπέροχο κορμί που έχει.

Μάλιστα, μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους ακόλουθούς της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου ποζάρει χωρίς ρετούς και φίλτρα.

Στη Δήμητρα Ματσούκα αρέσει η εμφάνισή της

Η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε υπογραμμίσει «μου συνέβη να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μου αρέσω. Παλιότερα δεν μου άρεσα και πολύ. Μόνο λίγο, αλλά τώρα περισσότερο. Ούτε βάφομαι τόσο πολύ, όσο όταν ήμουν μικρότερη. Τον καθρέφτη, όμως, δεν μπορώ να τον αποφύγω. Η εμφάνιση μου έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Μπορώ να αποφύγω, όμως, τον πλαστικό χειρουργό. Ευτυχώς στο DΝΑ μου ήμουν τυχερή. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Αλλά δεν θα μου άρεσε κιόλας».

 

Η διατροφή της Δήμητρας Ματσούκα

Σχετικά με τη διατροφή της, η Δήμητρα Ματσούκα είχε επισημάνει «κι εκεί είμαι τυχερή. Τρώω πολύ, πίνω κυρίως κόκκινο κρασί, αλλά δεν παχαίνω. Είμαι σταθερά στα 60 κιλά. Μαρουλοσαλάτες οι άλλες; Ό,τι υπάρχει στο τραπέζι εγώ. Comme il faut άλλοι; Τρώω όσο πιο γρήγορα μπορώ εγώ», ενώ η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της και η χειμερινή κολύμβηση προστίθεται στις δραστηριότητές της.

Δήμητρα Ματσούκα κορμί

 

Δήμητρα Ματσούκα κορμί

 

 Enimerotiko.gr