Ίδια η μαμά της, Τζένη Μπαλατσινού, στα 90’s: Όλοι μιλάνε για την εμφάνιση της Αμαλίας Κωστοπούλου στην Μύκονο
1 year, 9 months ago
6

Διακοπές για δυο στη Μύκονο για τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη μεγάλη κόρη του, Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία θύμισε πολύ τη μητέρα της.

 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κάθε χρόνο ανυπομονεί για το καλοκαίρι, για να δει τις κόρες του, οι οποίες εδώ και αρκετά χρόνια έχουν φύγει από την Ελλάδα, για να σπουδάσουν και δουλεύουν στο εξωτερικό.

Οι δύο αδερφές Αμαλία και Αλεξάνδρα, συνήθως επισκέπτονται την Ελλάδα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου οι υποχρεώσεις του είναι λιγότερες, θέλοντας να περάσουν όμορφες στιγμές με την οικογένειά τους.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν η Αμαλία Κωστοπούλου βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο όπου απολαμβάνει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές με τον πατέρα της, Πέτρο Κωστόπουλο.

Κωστοπούλου

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η κόρη του διατηρούν άψογες σχέσεις και αρκετές φορές τους βλέπουμε μαζί είτε σε δημόσιες εξόδους είτε σε ταξίδια τους.

 

Αυτή τη φορά, πατέρας και κόρη απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν τις βουτιές τους.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς ενώ δεν άφηνε ούτε λεπτό την κόρη του από την αγκαλιά του.

Κωστοπούλου

 

Κωστοπούλου

in.gr