Ίδια ο μπαμπάς: Η κόρη του Χρήστου Σπανού, Μαρίνα, έγινε 20 ετών και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική
1 year, 11 months ago
6

Η κόρη του Χρήστου Σπανού, Μαρίνα, είναι 20 ετών και του μοιάζει πολύ

 

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η παράσταση Backpack στο θέατρο 104.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Σπανός και η Φαίη Ξυλά σε σκηνοθεσία της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, ενώ τη μουσική της παράστασης γράφει η 20χρονη κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού, Μαρίνα.

Το παρών στην παράσταση έδωσαν πολλοί διάσημοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ τόσο η κόρη του Χρήστου Σπανού, Μαρίνα που ανήκει στους συντελεστές της παράστασης όσο και η σύζυγός του Μελίνα Παιονίδου δε θα μπορούσαν να λείπουν από την πρεμιέρα του Backpack.

Στο τέλος της παράστασης πόζαραν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό, ενώ όπως θα δείτε, πατέρας και κόρη μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Να θυμίσουμε πως ο Χρήστος Σπανός και η σύζυγός του, Μελίνα Παιονίδου απέκτησαν την κόρη του σε νεαρή ηλικία, καθώς σήμερα είναι 20 ετών και διατηρούν άψογες σχέσεις.

Με τη σύζυγό του γνωρίστηκε όταν εκείνος τελείωνε τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου κι εκείνη είχε μόλις έρθει να αντικαταστήσει έναν καθηγητή.

«Την είδα, μου άρεσε πολύ, την ερωτεύτηκα, κι από τότε είμαστε μαζί», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

 

«Την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη μου δεν έχω νιώσει πιο ευτυχισμένος. Ήμουν μέσα στον τοκετό και θυμάμαι ότι ήρθα μπροστά στο μεγαλείο της φύσης και γέμισα χαρά».

Πριν από λίγες ημέρα μάλιστα, ο ηθοποιός μας τη σύστησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη.

Η Μαρίνα Σπανού ασχολείται από πολύ μικρή με τη μουσική, αφού είναι η μεγάλη της αγάπη. Η νεαρή κοπέλα είναι φοιτήτρια στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι.

Μαρίνα Σπανού: Η κόρη του Χρήστου Σπανού έγινε 20 και εντυπωσιάζει με το ταλέντο και την ομορφιά της

Η επαφή της με τη μουσική ξεκίνησε στα 5 της ενώ στην ηλικία των 12 είχε γράψει το πρώτο της τραγούδι. Από τότε δεν σταμάτησε να γράφει. Εκτός από τη μουσική όμως λατρεύει και το χορό.

 

 

enimerotiko.gr