Ηλιάνα Μαυρομάτη: Οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπιμπίκη και η ζήλεια της Βανδή «Είναι ενδιαφέρουσες οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη
1 year, 5 months ago
6

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (8/11) ο «Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντζάκη και στο περιθώριο της παράστασης η Ηλιάνα Μαυρομάτη έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αναφέρθηκε στο σίριαλ αλλά και στις ερωτικές σκηνές που έχει με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

  • Διαβάστε επίσης: Η Δέσποινα Βανδή σε μια σπάνια εξομολόγηση: «Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω»

«Είναι ενδιαφέρουσες οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη γιατί ο Βασίλης είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας. Με κάνει να νιώθω πάρα πολύ άνετα σε όλες τις εκφάνσεις των σκηνών μας. Οπότε, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά ενδεχόμενη ζήλεια της Δέσποινας Βανδή, η ίδια απάντησε: «Δεν έχω σκεφτεί αν θα ζηλέψει η σύντροφός του, γιατί είναι μία πολύ έμπειρη γυναίκα. Είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» υποδύεται τη «Ζέτα» , που είναι μία εύθραυστη, δυνατή, παράξενη, αλλά και ριζωμένη στην πραγματικότητα γυναίκα, η οποία δραπέτευσε από την κόλαση που μοιράζονται πολλές γυναίκες και ψάχνει να βρει μέσα από το τραγούδι και τον έρωτα, τη λύτρωσή της.

in.gr