Ηλίας Μπόγδανος: «Είχα εσωτερική αιμορραγία, αφαίρεσα τη σπλήνα μου και είχα αιμάτω­μα στο κεφάλι»
2 years, 8 months ago
6

Ο τραγουδιστής ο οποίος το προηγούμενο εξάμηνο έζησε στον Άγιο Δομίνικο, προσπαθώντας να επιβιώσει στις σκληρές συνθήκες του Survivor, μίλησε στο HELLO για την οικογένειά του αλλά και για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του κατά την οποία κινδύνεψε σοβαρά.

Τους γονείς σου τους έχεις δυσκολέψει γε­νικά;

Όχι, έχουμε πολύ όμορφη σχέση. Τους έχω φέρει όμως σε δύσκολη κατάσταση δυο φο­ρές. Την πρώτη με το ατύχημα που είχα και τη δεύτερη με το «Survivor» γιατί μπορεί να ανησυχούσαν όταν με έβλεπαν στενοχω­ρημένο ή να κλαίω.

Το ατύχημα ήταν σοβαρό;

Πάρα πολύ! Πέρασε κάποιος με κόκκινο και με χτύπησε στο πλάι, αλλά η σύγκρου­ση ήταν σφοδρή. Μου έδιναν λίγες πιθανό­τητες να ζήσω, είχα εσωτερική αιμορραγία, αφαίρεσα τη σπλήνα μου και είχα αιμάτω­μα στο κεφάλι – κι όλα αυτά χωρίς να τρέ­χω και φορώντας κράνος και στολή.

Παρά το γεγονός αυτό, πήγες στο παιχνίδι.

Δεν πίστεψα ποτέ ότι θα κινδυνέψω σωματικά στο παιχνίδι. Θεωρούσα ότι θα δυσκολευτώ στο ψυχολογικό κομμάτι, όπως κι έγινε στο τέλος.

Έχεις ζητήσει ποτέ ψυχολογική βοήθεια ή θα το κάνεις τώρα που βγήκες;

Αν τη χρειαστώ, γιατί όχι; Άλλωστε έχω κά­νει ψυχανάλυση και πιστεύω σε αυτήν. Εί­ναι σημαντική η ψυχοθεραπεία γιατί μας βοηθά να εξελισσόμαστε, να δουλεύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι.

Τι σου άφησε ο τελικός;

Είμαι στα καλύτερά μου. Το υλικό κομμά­τι -και αναφέρομαι στο έπαθλο- δεν με εν­διέφερε καθόλου, ειδικά όταν κατάλαβα ότι η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια. Τα χρήματα άλλωστε φεύγουν την επόμενη ημέ­ρα. Επιπλέον, είμαι πολύ κοντά με τον Σάκη και τη Μαριλένα.

in.gr