Ηλίας Γκότσης: Τι είπε για Μελίνα και την σχέση του με τον Νικόλα;
1 year, 1 month ago
6

Ο Ηλίας Γκότσης μιλά για την Μελίνα Μεταξά και το τι συνέβη μεταξύ τους όταν άλλαξαν οι ομάδες!Ο νικητής του Survivor, Ηλίας Γκότσης μίλησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τις τεταμένες σχέσεις που είχαν εκείνος και η Μελίνα στην αρχή του παιχνιδιού με τους συμπαίκτες τους, κάτι που τους ένωσε και που αργότερα όταν εκείνος κλήθηκε να διαλέξει ξανά παίκτες για την ομάδα των Μαχητών διαλύθηκε…

«Ακριβώς επειδή γνώριζα ότι υπάρχει ευθύνη, να φτιάξω μια ομάδα ανταγωνιστική που να φέρνει θετικά αποτελέσματα, παραμέρισα το συναισθηματικό κομμάτι, θα μπορούσα κάλλιστα να έχω κάνει επιλογές με γνώμονα το συναίσθημα και όχι με το πως πρέπει να φτιαχτεί μια δυνατή ομάδα. Είχαμε μπροστά μας τα ονόματα και έπρεπε να επιλέξουμε και με το πως μπορεί να επιλέξει ο άλλος. Το μόνο που σκεφτόμουν, επειδή δεν ήταν ο Ηλίας η ομάδα, η ομάδα ήταν οι Μαχητές, έπρεπε να φτιάξουμε μια ομάδα που να είμαστε δυνατοί σαν Μαχητές, όχι σαν Ηλίας.

Η αλήθεια είναι ότι όντως στην αρχή υπήρχαν κάποιες δύσκολες στιγμές μεταξύ μας με μερικούς από τους συμπαίκτες μου. Παρόλα αυτά όσον αφορά τη Μελίνα νιώθω τυχερός γιατί όλο αυτό δεν το πέρασα μόνος μου. Μπορεί να ήταν το ότι εγώ με τη Μελίνα κατηγορήθηκα για κάποια πράγματα, μπορεί να περιθωριοποιηθήκαμε λίγο για αυτό, παρόλα αυτά όλο αυτό δεν το πέρασα μόνος μου και ευχαριστώ τη Μελίνα γιατί και με εμπιστευόταν και ήταν δίπλα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή, νομίζω κι εγώ αυτό έκανα για τη Μελίνα. Όταν με χρειαζόταν ήμουν πάντα εκεί. Από εκεί και πέρα αυτό που έλεγα και στη Μελίνα ήταν ότι όταν έρχονται κάποιες τέτοιες καταστάσεις έχεις δύο επιλογές: ή να πας και εσύ κόντρα σε αυτούς που σε κατηγορούν, ή να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά ισχύει. Ο χρόνος έδειξε ότι ήμασταν απλά επηρεασμένοι από κάποια πράγματα και ότι ίσως ήταν μικρότητες αυτά που αφήναμε να μας χωρίσουν γιατί είχαμε πολλά περισσότερα κοινά πράγματα.»

Ξαφνιάστηκε όταν η Κατερίνα Δαλάκα διάλεξε την Μελίνα Μεταξά για την ομάδα της;

«Ήταν λίγος ο χρόνος που είχαμε να σκεφτούμε πως θα επιλέξουμε τους παίκτες. Είχα κάνει ένα σχεδιάγραμμα λίγο πρόχειρο. Η πραγματικότητα είναι ότι μόλις άκουσα την Κατερίνα Δαλάκα να λέει Μελίνα δεν το περίμενα, γιατί το είχα φανταστεί αλλιώς στο μυαλό μου. Δεν το πίστευα γιατί έπαιζαν και συνέχεια αντίπαλες και νόμιζα ότι υπάρχει ένας ανταγωνισμός, λέω δεν θα τη διαλέξει. Η Μελίνα είναι από τους ανθρώπους που στεναχωρήθηκα που δεν ήταν στην ομάδα μου γιατί και παρέα κάναμε και τη θεωρούσα μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor.

Σεβάστηκα απόλυτα την αντίδραση της Μελίνας στην αρχή, γιατί καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να αλλάζεις, απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση και το είχα πει και στη Μελίνα, είχα κάνει και κίνηση να της μιλήσω, της είχα δώσει και το χρόνο της, απλά δεν επέλεξε να έρθει μετά να με ξαναπλησιάσει. Επειδή γενικά στις σχέσεις μου νομίζω είμαι δοτικός και δένομαι και συναισθηματικός, ίσως το πήρα ότι ίσως να μην είναι αμοιβαίο όλο αυτό που πίστευα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Εγώ δεν κράτησα ποτέ κακία στη Μελίνα που είχε αυτή τη συμπεριφορά, απλά ήταν μια απογοήτευση, γιατί όταν έχεις έρθει με έναν άνθρωπο κοντά, περιμένεις ότι θα εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα. Περνώντας ο χρόνος η Μελίνα έκανε την κίνηση της, ήρθε, μιλήσαμε και το έκανε όταν ήμουν μόνος μου που ήξερε ότι το έχω ανάγκη», απάντησε ο Ηλίας Γκότσης.