Ηλίας Μελέτης: Δεν φαντάζεστε τι κάνει στο θέατρο πριν χτυπήσει το τρίτο κουδούνι!
4 months ago
6

Από τη Φανή Πλατσατούρα

O Hλίας Μελέτης πρωταγωνιστεί στις «Μάγισσες της Σμύρνης» που παίζονται μέχρι τις 28 Φλεβάρη στο θέατρο Παλλάς αλλά και στη σειρά«Το Σόι Σου» στον ALPHA. Σε συνέντευξή μας στο περιοδικό Peopleθυμήθηκε τις τελευταίες φορές που… έκανε κάτι όμορφο, απίθανο ή ιδιαίτερο στη ζωή του.

Τελευταία φορά που…

Μπέρδεψαν το όνομα με το επώνυμό σου;

Χθες, στο γύρισμα για Το Σόι σου στον Alpha, όπου ήρθε να κάνει guest ο Λευτέρης Ελευθερίου και μόλις τελείωσε μου λέει «Άντε γεια σου, Λιάκο μου». Και του λέω «Μελέτης» και μου απαντά «Ναι, ρε Λιάκο μου, το ξέρω».

Σε έκαναν τα παιδιά σου να γελάσεις μέχρι δακρύων;

Έχω βάλει στο σαλόνι του σπιτιού πανιά γιατί κάνει η κόρη μου aerial yoga και, για να τεστάρω αν είναι καλά στηριγμένα στο ταβάνι, ανέβηκα να κάνω εγώ πρώτα. Όπως μπλέχτηκα λοιπόν, έρχεται η κόρη μου σε μια φιγούρα και μου κατεβάζει το παντελόνι χωρίς εγώ να μπορώ να κάνω κάτι, γιατί κρατιόμουν με τα χέρια μου από τα πανιά… Κλαίγαμε μια ώρα από τα γέλια!

Βοήθησες στις δουλειές του σπιτιού;

Χθες, όταν ξεστόλισα το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ήταν πιο δύσκολο απ’ ό,τι νόμιζα, κάτι ήξερα και το απέφευγα τόσο καιρό. Το ίδιο βράδυ, συζητώντας με ένα φίλο, έμαθα ότι εκείνος το έχει δύο χρόνια στο σαλόνι του, για να μην παιδεύεται…

-Είχες κάποιον ψυχαναγκασμό;

Κάθε βράδυ στην παράσταση, όπου βρω καθρέφτη, στέκομαι μπροστά και φτιάχνω τη χωρίστρα. Τα μαλλιά μου είναι σγουρά και δεν ασχολούμαι καθόλου μαζί τους αλλά επειδή στο θεατρικό πρέπει να ’ναι στην πένα, όπου σταθώ και όπου βρεθώ, τους ρίχνω μια ματιά. Έχω γίνει ο περίγελος του θιάσου. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μού λέει ότι νομίζει πια πως έχω τικ!

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.