Ηλίας Ψινάκης: Απίθανες αποκαλύψεις στο «Γηροκομείο» – «Μου είπε ότι μόλις βγήκα από τη φυλακή» Το αποκάλυψε για πρώτη φορά…
1 year, 8 months ago
6

Ο Ηλίας Ψινάκης μας υποδέχτηκε σε ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο του στο Γηροκομείο, και προχώρησε σε εκ νέου απίστευτες αποκαλύψεις και εξομολογήσεις που δεν είχαμε ακούσει ποτέ ξανά.

Μετά λοιπόν από την αποκάλυψη για την περίφημη φούστα, αποκάλυψε την ενδιαφέρουσα ιστορία και τη γνωριμία του με τον πολύ γνωστό στιχουργό, Νίκο Γρίτση.

  • Διαβάστε επίσης: Ο Ηλίας Ψινάκης ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά: «Περάσαμε υπέροχα»

Η αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη

«O Γρίτσης είναι ένα παιδί που το ξέρω πολλά χρόνια, ήταν πυγμάχος. Αφού πηγαίνει στο καμαρίνι επί Ρουβά και Ρόκκου και μου δείξανε τους στίχους του και ήταν καταπληκτικοί. Μου είπε ότι μόλις βγήκα από τη φυλακή. Του λέω ‘φόνο;’ Είχε πάρει μία βόμβα και την πήγαινε για να την πετάξει όχι βόλτα για να κάνει πιπί της!

Εγώ το βρήκα πολύ ροκ. Τρελάθηκα και του λέω ‘τέλεια’! Τα έπαιξε και από τότε συνεργαστήκαμε και γίναμε και φίλοι και είναι και πάρα πολύ καλό. Οι μέσα στη φυλακή είναι πολύ πιο εντάξει από αυτούς που είναι εκεί έξω». Ο στιχουργός δήλωσε ευγνωμοσύνη στον Ηλία γιατί πλήρωνε τις θεραπείες της μητέρας του που είχε καρκίνο.