Ηλίας Βαλάσης: «Ήμουν τυχερός που όταν δεν έγραφαν οι κάμερες έκανα…»
4 months, 29 days ago
6

Ο Ηλίας Βαλάσης έγινε ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που έχουν περάσει από reality. Ο πρώην βατραχάνθρωπος συμμετείχε στο πρώτο ελληνικό Survivor και παρότι ήταν ο πιο δυνατός παίκτης, δεν κατάφερε να κερδίσει. Έγινε πολύ αγαπητός, γεγονός που εξαργύρωσε και αργότερα.

Χθες, η εκπομπή Top Story, ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε στον Πέτρο Κοσουλό και αναφέρθηκε στις συνθήκες που βίωσε και τον τρόπο που ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις.

Ανάμεσα σε άλλα όμως έκανε και αποκαλύψεις για όσα έζησε πριν 16 χρόνια.

«Ήταν στιγμές που εκτροχιάστηκα, έκανα πράγματα που αν τα γνώριζε ο κόσμος δεν νομίζω να ήταν και τόσο πολύ μαζί μου. Έκανα έκτροπα. Πάντα ξέρεις ότι αυτό που λες γράφεται, ακούγεται. Εγώ “έπαιξα” έναν τύπο, δεν ήμουν εγώ. Ούρλιαζα κάποιες στιγμές στην παραλία, φώναζα. Ήταν κάποιοι που με βλάψανε πολύ στην ψυχή μου και η συμπεριφορά τους απέναντί μου δεν ήταν αυτή που έπρεπε.»

Και υπογράμμισε στον Πέτρο Κουσουλό: «Σε κάποιους άφησε ψυχολογικά όλο αυτό. Στο δικό μας παιχνίδι δεν υπήρχε ερωτική σχέση. Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν τι θα βρούμε να φάμε. Ήμασταν όλοι γυμνοί όλη μέρα και κανένας δεν σκέφτηκε ερωτικά κανέναν».