«Είμαι τρελά ερωτευμένος με τη Μαίρη Μηνά»: Η εξομολόγηση του Μιχάλη Σαράντη για την πανέμορφη “Αγγελική”
3 years, 1 month ago
6

Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και εκτός από τα επαγγελματικά του, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαίρη Μηνά, η οποία πρωταγωνιστεί στο σήριαλ “Αγγελική”.

 

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, που έχει βραβευθεί με τον «Χρυσό σταυρό» του Δημήτρη Χορν, και έκανε μία σαφή διάκριση μεταξύ υποκριτικής τέχνης, υποκρισίας αλλά και ανθρώπων που με μία συμμετοχή στο θέατρο θεωρούνται αυτομάτως ηθοποιοί.

Στην ιδιωτική του ζωή δεν του αρέσει να εκτίθεται πολύ και όπως υπογραμμίζει, δεν έγινε ηθοποιός για να τον αναγνωρίζουν στον δρόμο.

 

Ο έρωτας του Μιχάλη Σαράντη για την Μαίρη Μηνά

Σε μία σπάνια εξομολόγηση που έκανε για την προσωπική του ζωή, μίλησε για τη σύντροφό του Μαίρη Μηνά, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά «Αγγελική» στον ομώνυμο ρόλο και το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Ο Μιχάλης Σαράντης σκέφτεται μέχρι και την οικογένεια

«Την προσέχω τη Μαίρη, τη χαίρομαι και την αγαπάω και την καμαρώνω. Κάπως οι άνθρωποι, ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλα συναισθηματικά μεγέθη – γιατί είμαι ερωτευμένος με τη Μαίρη πολύ – δεν ξέρεις από πού σου έρχεται το χαστούκι», επεσήμανε ο Μιχάλης Σαράντης.

 

Τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, σημειώνοντας: «Ονειρεύομαι να γίνω μπαμπάς, θα χαρώ πάρα πολύ».

 

enimerotiko.gr