Ίνα Λαζοπούλου: Η κόρη της, Αλεξάνδρα, έγινε 25 ετών, είναι μία κούκλα και έχει πάρει τα μάτια της μαμάς της
1 year, 11 months ago
6

Η Ίνα Λαζοπούλου υπήρξε το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του ’90. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και έκανε πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες για λογαριασμό γνωστών σχεδιαστών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της και τελικά κατάφερε να την κερδίσει, αλλά το 2000 αποφάσισε να κάνει ένα μικρό πέρασμα από το τραγούδι. Τα τελευταία χρόνια, η Ίνα Λαζοπούλου αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ μέσα από το Instagram συχνά μαθαίνουμε πράγματα για την προσωπική της ζωή.

Το πρώην μοντέλο, σήμερα, είναι μια περήφανη μητέρα και όπως αποκάλυψε στο Instagram, η κόρη της, Αλεξάνδρα, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο που φοιτούσε.

Η 25χρονη Αλεξάνδρα Σπυροπούλου αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο «Berklee College of Music» της Βοστώνης και η μητέρα της, Ινα Λαζοπούλου δημοσίευσε φωτογραφία και βίντεο από την ξεχωριστή στιγμή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κόρη της Ίνας Λαζοπούλου αγαπάει τη μουσική και της αρέσει να τραγουδάει. Έχει πάρει τα μάτια της μητέρας της και τον ροκ χαρακτήρα της.

 

Η Αλεξάνδρα είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή «Happy Day»: «Η μαμά μου ήταν επιφυλακτική στην αρχή, αλλά μετά χάρηκε γιατί ξέρει ότι ήθελα να φύγω εκτός Ελλάδας. Δεν θα ήθελα να τραγουδήσω στα μπουζούκια ποτέ και για κανέναν λόγο. Εκείνη μου έκανε πλύση εγκεφάλου να φύγω να πάω στην Αμερική για σπουδές».

 

 

 

 

enimerotiko.gr