Ίνα Ταράντου: «Πέρασα άσχημα, όταν συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά»
1 month, 11 days ago
6

Η Ίνα Ταράντου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στα νούμερα της τηλεθέασης, αλλά και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του OPEN μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και δήλωσε πως φυσικά, παρακολουθεί την τηλεθέαση.

«Σαφώς και βλέπουμε τα νούμερα κι ότι είναι πολύ χαμηλή η τηλεθέαση αυτήν την περίοδο. Είναι πάρα πολύ νωρίς και θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο να πει κάποιος κάτι, γιατί δεν έχει δοθεί ο χρόνος να δείξει τι είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία της στο παρελθόν με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ως αρχισυντάκτρια του «Πρωινού».

«Ήταν η περίοδος που αναζητούσα δουλειά και βρήκα αυτήν. Δεν ήμουν καθόλου καλή, το ομολογώ. Πέρασα άσχημα, γιατί ούτε κι εγώ μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτόν το ρόλο και για τα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν. Εντάξει, δεν μπορούσε να γίνει αυτό. Είχα φύγει, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Δεν μου αρέσει να μένω κάπου, που εγώ δεν μπορώ να προσφέρω τα ανάλογα που περιμένουν οι άλλοι»

Αναφορικά με τη στιγμή που θα αποχωρήσει από την τηλεόραση δήλωσε: «Ονειρεύομαι τη στιγμή αυτή. Θα ήθελα να φύγω σχετικά σύντομα και να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω πιο χρήσιμα πράγματα. Για παράδειγμα, να προσφέρω εθελοντική εργασία».

protothema.gr