Indiana Jones: Ο Ke Huy Quan μιλά για την επανασύνδεση με τον Harrison Ford 38 χρόνια μετά
1 year, 6 months ago
6

Με πλατύ χαμόγελο και μεγάλη συγκίνηση ο Harrison Ford και ο πρώην συμπρωταγωνιστής του Ke Huy Quan πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό, αφού επανασυνδέθηκαν για πρώτη φορά έπειτα από 38 χρόνια.

Ο σταρ του Χόλιγουντ και ο συμπρωταγωνιστής του είχαν μοιραστεί τη μεγάλη οθόνη στην ταινία “Indiana Jones And The Temple Of Doom” (Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού), το 1984. Φυσικά ο Ford στον ρόλο του θρυλικού αρχαιολόγου Indiana Jones και ο Quan στον ρόλο του πολυμήχανου κολλητού του Short Round.

fromdirectorstevenspielberg.tumblr.com

Ο Ke Huy Quan βρισκόταν στην έκθεση D23, τον περασμένο μήνα, για να ανακοινώσει ότι θα είναι στο καστ της σειράς της Marvel, Loki, όταν άκουσε ότι ο Harrison θα ήταν επίσης εκεί. “Ήμασταν στην εκδήλωση της D23 και μου είπαν ότι ο Harrison θα ήταν εκεί. Είμαστε στο πράσινο δωμάτιο με τόσο πολλούς ηθοποιούς, παραγωγούς και σκηνοθέτες και ο άνθρωπος που με βοηθούσε μού είπε: “Ο Harrison Ford είναι απέξω. Θα θέλατε να πάτε να χαιρετίσετε;” είπε στους New York Times.

Ο Quan μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα με τους δύο ηθοποιούς να αγκαλιάζονται νοσταλγικά.

Ο ηθοποιός θυμάται ότι ο Harrison συζητούσε με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Indiana Jones 5, Phoebe Waller-Bridge, όταν τον πλησίασε ενώ ανησυχούσε ότι ο σταρ δεν θα τον αναγνώριζε έπειτα από περίπου 40 χρόνια.

Όπως εξομολογείται: “Καθώς πλησιάζω, η καρδιά μου χτυπάει δυνατά. Σκέφτομαι, “θα με αναγνωρίσει; Την τελευταία φορά που με είδε, ήμουν μικρό παιδί”. Καθώς πλησιάζω, λοιπόν, γυρίζει και με δείχνει με το δάχτυλό του και έχει αυτό το κλασικό, διάσημο, γκρινιάρικο βλέμμα του Harrison Ford.

Kαι τον ρωτάει ο ηθοποιός:

“Είσαι ο Short Round;” Και αμέσως επιστρέφω στο 1984 όταν ήμουν μικρό παιδί και είπα “ναι, Indy. Και μου είπε “έλα εδώ” και μου έκανε μια μεγάλη αγκαλιά”.

Ο Ke Huy καυχήθηκε: “Όταν τύλιξα τα χέρια μου γύρω του όλες αυτές οι υπέροχες αναμνήσεις με πλημμύρισαν. Ένιωσα τόσο άνετα, ήταν υπέροχα και είναι ένας εκπληκτικός άνδρας, ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους στον πλανήτη”.

instyle.gr