Είναι μαζί 44 χρόνια και κάθε πρωί κάνει την πιο γλυκιά κίνηση: Αυτή η ηθοποιός είναι η σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου
1 year, 6 months ago
6

Ο επιτυχημένος γάμος του Παύλου Ορκόπουλου βασίζεται σε ένα μυστικό που κάνει σε καθημερινή βάση και το αποκάλυψε ο ίδιος.

 

Ένας από τους πρωταγωνιστές στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1 είναι και ο Παύλος Ορκόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έχει περάσει από πολλές επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης έχει καταφέρει να μπει στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού χάρη στο ταλέντο του.

Ο ίδιος έχει χαράξει σημαντική πορεία και στον κινηματογράφο καθώς και στο θεατρικό σανίδι. Το ντεμπούτο του Παύλου Ορκόπουλου στο θέατρο έγινε μέσα από την παράσταση «Την άλλη Κυριακή». Ακολούθησαν μεγάλες θεατρικές παραστάσεις όπως ο «Οθέλλος», «Το τραγούδι του νεκρού αδερφού», «Η θεία από το Σικάγο» και πολλές άλλες.

Παύλου Ορκόπουλου

 

Παράλληλα, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία «Δεξιότερα της δεξιάς» το 1989, ενώ το 1986 συμμετείχε στην βιντεοταινία «Ερωτικές Τρέλες». Συμμετείχε επίσης στην ταινία «Πολίτικη κουζίνα». Ακόμα, έχει πάρει μέρος στις ταινίες «Νήsos», «Νήsos 2» και «Τζαμάικα».

Στην τηλεόραση, φυσικά, έχει διακριθεί για τη συμμετοχή του σε πάμπολλες σειρές, όπως το «Παρά Πέντε» στο ρόλο του Θωμά, το «Σόι σου» στο ρόλο του Μενέλαου, το «Χαρά αγνοείται» στο ρόλο Σάββα και, εσχάτως, οι «Άγριες Μέλισσες» στο ρόλο του Νέστορα.

Αυτή είναι η αγαπημένη σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου

Σε συνέντευξή του ο Παύλος Ορκόπουλος έχει μιλήσει για τον τρόπο που καταφέρνει και διατηρεί τον έρωτά του με τη σύζυγό του, την εξίσου ηθοποιό Νίκη Χατζίδου, ακμαίο και δεν είναι άλλος από τα ερωτικά ραβασάκια που της αφήνει τα πρωινά μαζί με τον καφέ της.

 

«Ο πρώτος μου έρωτας ήταν η σύζυγός μου και παραμένει, είχε πει ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός. Μας μένουν λίγα χρόνια ακόμη για να γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια γάμου. Κάθε μέρα έχουμε μία συνήθεια, όσο νωρίς κι αν ξυπνήσω πριν φύγω από το σπίτι θα της ετοιμάσω τον ελληνικό καφέ της και δίπλα στην κούπα της θα της αφήσω ένα ραβασάκι γράφοντας της “ο καφές σας είναι έτοιμος, καλημέρα σας, κυρία μου”. Και μόλις το βλέπει με παίρνει πάντα τηλέφωνο για την πρωινή μας “καλημέρα”», έχει πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του.

enimerotiko.gr