«Είναι τρομερά μόνος. Δεν έχει επαφή με κανένα»: Τα συγκινητικά λόγια της Άννας Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο
2 years, 1 month ago
6

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Μαρίνο και το που βρίσκεται σήμερα.

 

Η παράκληση του Γιώργου Μαρίνου στην Άννα Φόνσου

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «ο Γιώργος Μαρίνος είχε μείνει δύο μήνες στο Σπίτι του Ηθοποιού. Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε παραπάνω γιατί δεν είναι στο καταστατικό μας, ο Γιώργος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε. Τον Γιώργο τον αγαπάω, τον αγάπησα σε αυτούς τους δύο μήνες. Δεν τον ήξερα πριν. Όταν έκανε την εγχείρηση και βγήκε από το νοσοκομείο του λέω “πού να σε πάω τώρα”; Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας! Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει “δεν έχω πού να πάω”. Του λέω «σπίτι σου». Μου λέει “δεν έχω κανέναν σπίτι μου” και του λέω “έλα στο Σπίτι του Ηθοποιού μέχρι να δούμε”».

Και συμπληρώνει η Άννα Φόνσου «τρομερή μοναξιά. Και μετά έχει έναν φίλο του, του οποίου έχει βαφτίσει και το παιδί πολλά χρόνια και αυτός τον έχει τακτοποιήσει και ο Γιώργος Μαρίνος σαν παράκληση -τουλάχιστον σε μένα – μου είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν».

 

Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο σήμερα

Σχετικά με το τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος, η Άννα Φόνσου επεσήμανε ότι «έχω μάθει ότι είναι καλά, ότι μένει σε ένα σπίτι και τον περιποιούνται».

 

enimerotiko.gr